Ένα σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 13:00, το μεσημέρι της Τρίτης, στο κέντρο της Αθήνας, στην Ομόνοια, όπου 51χρονος επιχείρησε να ρίξει γυναίκα από μπαλκόνι.

Συγκεκριμένα, γύρω στη μία το μεσημέρι της Τρίτης, διερχόμενη ομάδα ΔΙΑΣ, από την οδό Σωκράτους, εντόπισε σε μπαλκόνι ξενοδοχείου , στον τρίτο όροφο, έναν 51χρονο με καταγωγή από τη Συρία να προσπαθεί να ρίξει στο κενό μία 48χρονη Ελληνίδα.

Άμεσα επενέβησαν οι αστυνομικές δυνάμεις και συνέλαβαν τον 51χρονο, ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, απόπειρα βιασμού αλλά και βία κατά υπαλλήλων.

Την διερεύνηση την υπόθεσης έχει αναλάβει το Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας.

Οι αστυνομικοί έκαναν έφοδο στο ξενοδοχείο στην Ομόνοια

Οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έφοδο στο ξενοδοχείο και στη συνέχεια μπήκαν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου βρισκόταν ο 51χρονος και η 48χρονη. Ο Σύρος είχε κατεβασμένο το παντελόνι και κρατούσε από τα γόνατα τη γυναίκα που ήταν γυμνή από τη μέση και κάτω, προσπαθώντας να τη ρίξει στο κενό.

Οι αστυνομικοί τού όρμησαν και τον ακινητοποίησαν, ενώ κατάφεραν να τραβήξουν τη γυναίκα στο εσωτερικό του δωματίου. Ο άνδρας αντιστάθηκε σθεναρά, ενώ η γυναίκα, όταν συνήλθε από το σοκ, τους είπε πως τον γνώριζε και πως τον είχε επισκεφθεί για να πιουν έναν καφέ.

Στη συνέχεια, όπως είπε, ο άνδρας έγινε επιθετικός, κλείδωσε την πόρτα και προσπάθησε να τη βιάσει. Η γυναίκα έτρεξε προς το παράθυρο για να ζητήσει βοήθεια και τότε εκείνος την έσπρωξε στο παράθυρο, την έγδυσε και της φώναζε ότι θα την πετάξει από το μπαλκόνι. Ο δράστης συνελήφθη κι οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Ομονοίας.