Σοκ προκαλεί το θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Πέμπτης στον Άλιμο, στη λεωφόρο Ποσειδώνος, όπου μια δημοτική υπάλληλος έχασε τη ζωή της κατά τη διάρκεια της εργασίας της.
Το δυστύχημα συνέβη γύρω στις 6:00 π.μ., στη συμβολή της Ποσειδώνος με την οδό Παναγή Τσαλδάρη. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το απορριμματοφόρο του Δήμου Αλίμου είχε σταματήσει για αποκομιδή απορριμμάτων. Η άτυχη γυναίκα είχε κατέβει από το όχημα και, αφού ολοκλήρωσε τη διαδικασία συλλογής, ανέβηκε στο σκαλοπάτι του απορριμματοφόρου για να συνεχίσουν την πορεία τους.
Εκείνη τη στιγμή, ταξί που κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα προσέκρουσε με σφοδρότητα στο πίσω μέρος του απορριμματοφόρου, παρασύροντας τη γυναίκα και τραυματίζοντάς την θανάσιμα.
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα δυνάμεις της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό της άτυχης υπαλλήλου, ωστόσο ήταν ήδη αργά. Ο επιβάτης του ταξί τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στον Ερυθρό Σταυρό.
Συγκλονισμένος εμφανίστηκε ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας του Δήμου Αλίμου, ο οποίος βρέθηκε στο σημείο. «Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι. Οι εργαζόμενοι μάζευαν τον κάδο όταν το όχημα έπεσε πάνω στο σκαλοπάτι καθαριότητας», δήλωσε στους δημοσιογράφους, εκφράζοντας τα ειλικρινή συλλυπητήρια του δήμου στην οικογένεια της υπαλλήλου.
Οι αρχές διερευνούν τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος, ενώ εξετάζεται εάν το ταξί είχε αναπτύξει υπερβολική ταχύτητα ή αν ο οδηγός παραβίασε κάποιο σήμα.