Αλλαγή στην ηγεσία του ΣΚΑΪ με μια επιλογή-ματ για την κορυφή της διοικητικής πυραμίδας του Ομίλου. Ο Γρηγόρης Δημητριάδης, είναι ο νέος CEO του ομίλου. Πρόκειται για ένα στέλεχος με βαρύ βιογραφικό και αποδεδειγμένη εμπειρία σε θέσεις υψηλής ευθύνης.
Ποιος είναι ο νέος ισχυρός άνδρας του ΣΚΑΪ
Ο Γρηγόρης Δημητριάδης είναι ένα σημαντικό πρόσωπο στην ελληνική επιχειρηματική και δημόσια σκηνή. Με σπουδές σε κορυφαία ιδρύματα (UCL, Tufts) και εξειδίκευση στις τηλεπικοινωνίες και τις διεθνείς διαπραγματεύσεις, έχει διατελέσει:
-CEO του Υπερταμείου (ΕΕΣΥΠ): Όπου ηγήθηκε του μετασχηματισμού της δημόσιας περιουσίας.
-Πρόεδρος της Enterprise Greece: Εστιάζοντας στην προσέλκυση στρατηγικών επενδύσεων.
-Επικεφαλής του Ομίλου ΟΑΣΑ: Μεταρρυθμίζοντας τις αστικές συγκοινωνίες.
Με προϋπηρεσία σε πολυεθνικούς κολοσσούς στο εξωτερικό (Άμστερνταμ, Λιουμπλιάνα) και ενεργή παρουσία στο Δ.Σ. της ΔΕΗ, ο κ. Δημητριάδης φέρνει στον ΣΚΑΪ την απαραίτητη τεχνογνωσία εξωστρέφειας και στρατηγικής ανάπτυξης που απαιτεί το σύγχρονο τοπίο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.












