Μετά τη μεγάλη επιτυχία της προηγούμενης χρονιάς, συνεχίζεται και φέτος το “Ένας καταπληκτικός καταθλιπτικός” του Αντώνη Καλομοιράκη. Μια βουτιά στα βαθιά με γέλιο, χιούμορ και αγκαλιά για τη ζωή!
Γιατί η ζωή είναι ωραία βρε αδερφέ!
Λίγα λόγια για την υπόθεση
Ο Ευτύχης είναι lifecoach. Γράφει βιβλία αυτοβελτίωσης. Δίνει συμβουλές ζωής μεγάλης αξίας. Πιστεύει ότι όλα στη ζωή είναι θετικά.
Αρνιέται την αρνητικότητα. Και είναι θετικός στην θετικότητα. Αυτός είναι ο Ευτύχης. Ο Ευτύχης, ο δυστυχισμένος.
Παραμονή Χριστουγέννων αποφασίζει για ακόμα μια φορά να αυτοκτονήσει. Την απόπειρά του αυτή διακόπτει βίαια μια ανεπιθύμητη επίσκεψη από το παρελθόν. Μια επίσκεψη που τον φέρνει αντιμέτωπο με ό,τι φοβάται περισσότερο. Τη Ζωή.
Παίζουν: Αντώνης Καλομοιράκης, Τερέζα Καζιτόρη σε διπλή διανομή με την Αλεξάνδρα Στεργίου, Εύη Κολιούλη, Ορέστης Τουλιάτος, Βασίλης Θελούρας
Κάθε Τρίτη στις 21.00 στο ΘΕΑΤΡΟ ART 63













