Περίπου στις 3 τα ξημερώματα, οι Αστυνομικοί της Τροχαίας, που διενεργούσαν ελέγχους αλκοτέστ στην έξοδο Μεταμόρφωση της Αττικής Οδού, στο ρεύμα προς το αεροδρόμιο, έκαναν σήμα στο αυτοκίνητο, όπου επέβαινε ως συνοδηγός 52χρονη δημοσιογράφος, για να υποβάλλουν σε έλεγχο τον οδηγό.
«Βρισκόμασταν στο φανάρι της Κασταμονής και Κύμης. Διακρίναμε από τους καθρέφτες του αυτοκινήτου, ότι από πίσω μας ήταν ένα περιπολικό. Δεν έγινε κανένα σήμα και δεν είχαμε καμία απολύτως ένδειξη ότι για οποιοδήποτε λόγο, ήθελαν να μας σταματήσουν. Το θεωρήσαμε ένα τυχαίο και καθόλα φυσιολογικό γεγονός. Παράλληλα, τονίζω ότι φορούσαμε ζώνες και η οδήγηση γινόταν με χαμηλή ταχύτητα. Μπαίνοντας από την Αττική Οδό στη λεωφόρο Κύμης , για το λόγο ότι ο οικογενειακός μου φίλος με πήγαινε στο σπίτι μου, την στιγμή που σταματήσαμε στο κόκκινο φανάρι, ακούμε τους αστυνομικούς να φωνάζουν από τα μεγάφωνα : «Βγείτε έξω, σας κάναμε σήμα να σταματήσετε κι εσείς συνεχίσατε την πορεία σας και μας αγνοήσατε», λέει για πρώτη φορά μιλώντας στον ιστότοπο zougla η δημοσιογράφος.
Από την άλλη πλευρά σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, κατά την διάρκεια του ελέγχου, η 52χρονη συνοδηγός – δημοσιογράφος, βγήκε από το ΙΧ και άρχισε να βιντεοσκοπεί τους Αστυνομικούς, βρίζοντάς τους και απειλώντας τους.












