Ακόμα ένα βίαιο επεισόδιο προκάλεσαν περίπου 20 κουκουλοφόροι στο κυλικείο των μηχανολόγων μηχανικών στην Πολυτεχνειούπολη, το μεσημέρι της Δευτέρας.
Τα άτομα επιτέθηκαν και τραυμάτισαν την υπεύθυνη του κυλικείου ενώ προκάλεσαν και φθορές σε ένα λεωφορείο που κινούνταν μέσα στην Πολυτεχνειούπολη.
Η γυναίκα τους είχε κάνει παρατήρηση ώστε να αποτρέψει τους νεαρούς να κολλήσουν αφίσες και άλλο προεκλογικό υλικό ενόψει των φοιτητικών εκλογών που είναι στις 14 του μήνα.
Ωστόσο, ένας από τους νεαρούς τη χαστούκισε στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να την τραυματίσει.
Σημειώνεται ότι η ομάδα που χτύπησε την υπάλληλο είχε συγκρουστεί με ομάδα από άλλη παράταξη.
Δείτε το βίντεο από το επεισόδιο στο κυλικείο της Πολυτεχνειούπολης Ζωγράφου
Έπειτα από το επεισόδιο, το Πολυτεχνείο αποφάσισε να μπουν νέες κάμερες στους χώρους του.
Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, ο πρύτανης του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, Ιωάννης Χατζηγεωργίου ανέφερε ότι προηγήθηκε μία συμπλοκή μεταξύ ατόμων.
Ο πρύτανης σημείωσε ότι το κυλικείο ήταν υπό κατάληψη για αρκετά χρόνια, εκκενώθηκε πρόσφατα και σήμερα επαναλειτούργησε για πρώτη φορά.