Αναρίθμητα παραμένουν τα περιστατικά με μεθυσμένους οδηγούς στους δρόμους, με το τελευταίο να εκτυλίσσεται στον Κορυδαλλό, όπου ένας 24χρονος οδηγός προκάλεσε σοβαρό τροχαίο και στη συνέχεια συνέχισε την πορεία του, συγκρούοντας έξι σταθμευμένα αυτοκίνητα.
Το περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας, στη συμβολή των οδών Μαλαγαρδή και Μετσόβου, όταν ο νεαρός οδηγός συγκρούστηκε με ένα διερχόμενο ΙΧ, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν οι δύο 18χρονοι επιβάτες. Ωστόσο, αντί να σταματήσει για να βοηθήσει, συνέχισε την πορεία του, πέφτοντας πάνω σε έξι σταθμευμένα οχήματα, προκαλώντας σοβαρές ζημιές.
Από τα πλάνα που κατέγραψαν οι κάμερες, φαίνεται ότι ο οδηγός έκανε αλλεπάλληλες ελιγμούς, γεγονός που δημιουργεί σοβαρές αμφιβολίες για την κατάσταση στην οποία βρισκόταν τη στιγμή του ατυχήματος.
Πιο ανησυχητικό είναι ότι ο 24χρονος οδηγός, κατά τη διάρκεια της αστυνομικής εξέτασης, ισχυρίστηκε ότι είχε καταναλώσει μόνο ένα ποτήρι αλκοόλ. Ωστόσο, ο αλκοτεστ αποκάλυψε ότι οδηγούσε με αλκοόλ στο αίμα (0,77 γραμμάρια ανά λίτρο, ενώ το όριο είναι το 0,24) και μάλιστα χωρίς δίπλωμα. Η αδυναμία του να αντιληφθεί το μέγεθος του κινδύνου δείχνει την επικινδυνότητα της κατάστασης.