Συγκλονιστικές είναι οι πληροφορίες που έρχονται στο φως για την άγρια δολοφονία μιας 44χρονης γυναίκας στη Σίνδο Θεσσαλονίκης από τον 53χρονο σύζυγό της. Ο άντρας, αφού την τραυμάτισε επανειλημμένα με μαχαίρι, τη μαχαίρωσε ξανά και την σκότωσε, αφού την τράβηξε πίσω στο διαμέρισμα από το μπαλκόνι, όπου η γυναίκα είχε βγει αιμόφυρτη.
Σύμφωνα με πληροφορίες του TyposThes, η γυναίκα είχε βγει στο μπαλκόνι, τραυματισμένη, με εμφανή τα αίματα από τα χτυπήματα του συζύγου της, προτού αυτός την τραβήξει ξανά μέσα και συνεχίσει να τη μαχαιρώνει, μέχρι να αφήσει την τελευταία της πνοή.
Οι αστυνομικοί βρέθηκαν μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα, αντικρίζοντας την άτυχη γυναίκα μέσα σε μία λίμνη αίματος στο μπαλκόνι του σπιτιού, η οποία απεβίωσε λόγω ακατάσχετης αιμορραγίας.
Η γυναίκα ξεψύχησε από ακατάσχετη αιμορραγία.
Ο 53χρονος αλβανικής καταγωγής μαχαίρωσε τη σύζυγό του στην κοιλιά και το λαιμό. Η γυναίκα ξεψύχησε από ακατάσχετη αιμορραγία.
Αμέσως μετά τη δολοφονία ο δράστης πήδηξε από το μπαλκόνι στον δεύτερο όροφο του σπιτιού με αποτέλεσμα να τραυματιστεί πολύ σοβαρά.
Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της διακομιδής του στο νοσοκομείο Παπανικολάου άφησε την τελευταία του πνοή.