Ο Κωνσταντίνος Βασάλος σχολίασε την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της πρώην συντρόφου του, Ευρυδίκης Βαλαβάνη, η οποία έκανε γνωστό μέσω ανάρτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στις 7 Μαρτίου, ότι περιμένει το πρώτο της παιδί με τον Γρηγόρη Μόργκαν.
Μιλώντας την Κυριακή 9 Μαρτίου στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι», ο πρώην παίκτης του Survivorευχήθηκε στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη για την εγκυμοσύνη της, παραδεχόμενος πως η θέση του είναι κάπως “αμήχανη”.
Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Είναι λίγο περίεργο, αλλά επειδή η Ευρυδίκη το ήθελε πάρα πολύ, χάρηκα όταν το έμαθα. Δεν είχα καταλάβει τίποτα. Ήθελε πολύ να κάνει οικογένεια και μπράβο της».
Επιπλέον, τόνισε ότι η πρώην σύντροφός του κατάφερε να πραγματοποιήσει την επιθυμία της να δημιουργήσει τη δική της οικογένεια, λέγοντας: «Αυτό που ήθελε, το πέτυχε. Χαίρομαι πολύ για εκείνη. Δεν της έχω ευχηθεί ακόμα, αλλά σήμερα που θα τη δω, θα της ευχηθώ».