Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Today Press
Ζητήσαμε από το ΑΙ να διατυπώσει 10 έξυπνες, φρέσκιες, παιχνιδιάρικες αλλά όχι αδιάκριτες ερωτήσεις για ένα αγαπημένο πρόσωπο της τηλεόρασης. Και έπειτα ζητήσαμε από τον Θάνο Λούδο, να τις απαντήσει.
Δέκα ερωτήσεις τεχνητής νοημοσύνης, ζητούν ανθρώπινες απαντήσεις στην πιο σύγχρονη συνέντευξη της TODAY PRESS. Πρώτος καλεσμένος της στήλης ο διακεκριμένος, Δημοπράτης & Ιδρυτής του Οίκου Δημοπρασιών Loudos Auctions, Εκτιμητής του Cash or Trash.
- Αν μπορούσες να έχεις μια υπερδύναμη για μια μέρα, ποια θα διάλεγες και πώς θα τη χρησιμοποιούσες;
- Ποιο είναι το πιο αστείο ή απρόβλεπτο πράγμα που έχεις κάνει για να εκπλήξεις κάποιον;
- Στο βιβλίο της ζωής σου, ποιος θα ήταν ο τίτλος;
- Ποιες μικρές στιγμές της καθημερινότητας σε κάνουν να νιώθεις ευτυχία;
- Ποιο είναι το πιο περίεργο φαγητό που έχεις δοκιμάσει;
- Θέλεις να μας ομολογήσεις την αγαπημένη σου συνήθεια όταν θέλεις να χαλαρώσεις ή να ξεφύγεις από την καθημερινότητα;
- Αν μπορούσες να ζήσεις σε μια ταινία ή μια τηλεοπτική σειρά για μια εβδομάδα, ποια θα διάλεγες και γιατί;
- Ποιο τραγούδι ή μουσικό είδος σου φτιάχνει τη διάθεση, ακόμα και στις πιο δύσκολες μέρες;
- Θα μας πεις το πιο «παράξενο» πράγμα που σου έχει ζητήσει ποτέ κάποιος θαυμαστής ή φίλος;
- Αν μπορούσες να κάνεις μια έκπληξη στον εαυτό σου, ποια θα ήταν αυτή και πώς θα αντιδρούσες;
- Θα ήθελα να πετάω, είναι η πιο φανταστική υπερδύναμη, σκέψου τον Superman, θα γινόμουν SuperLoudos και θα έκανα απεριόριστες εκτιμήσεις και δημοπρασίες!
- Είμαι άνθρωπος που δεν μου αρέσουν οι εκπλήξεις! Όπως δεν θέλω να μου κάνουν εκπλήξεις, έτσι και εγώ δεν θα κάνω κάτι απρόβλεπτο.
- «Το εμπόδιο είναι ο δρόμος»
Πως όλα τα εμπόδια και οι τρικλοποδιές της ζωής μου με οδήγησαν στο σήμερα. Εύχομαι να έχω να αντιμετωπίζω φουρτούνες, με κάνουν καλύτερο καπετάνιο στη ζωή.
Κάθε τι είναι αυτό που είναι, η ουσία όμως είναι πως εμείς αντιδρούμε σε όλα αυτά που συμβαίνουν. Εγώ δεν βλέπω ένα ποτήρι με νερό ούτε μισοάδειο ούτε μισογεμάτο, βλέπω απλά ένα ποτήρι με νερό.
- Μια πώληση, μια νέα συμφωνία, ένα σπάνιο ή πολύτιμο αντικείμενο που δεν έχω ξαναδεί, μια καλή ημέρα στο γυμναστήριο, ένα καλό νέο, ένα νόστιμο φαγητό, ένας ωραίος καφές, μια ευγενική καλημέρα, ένα χαμόγελο.
Όταν έχω μια παραγωγική ημέρα. Που σημαίνει ότι έχω αποτέλεσμα στη δουλειά μου, έχω αθληθεί, έχω μάθει κάτι νέο, έχω γνωρίσει μια νέα προσωπικότητα.
Αυτές οι μικρές στιγμές που με κάνουν ευτυχισμένο.
- Δεν μπορώ να πω πως μου αρέσουν τα περίεργα φαγητά, προτιμώ τις απλές και καθαρές τροφές. Κάτι όμως που μου έχει μείνει αξέχαστο είναι η αυθεντική καυτερή ινδική κουζίνα! Και δεν θα ξεχάσω πόσο νερό ήπια μετά!
- Το μπάσκετ, δεν είναι μόνο άθληση για εμένα αλλά κάτι παραπάνω, πες το ψυχοθεραπεία, απόδραση, διασκέδαση, παιχνίδι. Βεβαίως αυτό εξηγείται και επιστημονικά καθώς όταν αθλείσαι ο οργανισμός απελευθερώνει ενδορφίνες που είναι και οι ορμόνες της ευτυχίας.
- Στον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών με απόλυτη βεβαιότητα!
Θα χρησιμοποιούσα την παραπάνω υπερδύναμη και θα έριχνα το Ένα Δαχτυλίδι στις φωτιές και τη λάβα της Mordor!
- Δεν υπάρχει κάτι πιο διαχρονικό από την κλασική μουσική, υπάρχουν αριστουργήματα που όταν τα ακούω με ταξιδεύουν σε άλλες εποχές.
- Ξυπνάω ένα πρωί και βλέπω ένα μεγάλο ποσό στον λογαριασμό της εταιρείας, ρώτησα τους συνεργάτες μου στις 2 γκαλερί που έχω στην Κρήτη και στην Κέρκυρα αν έγινε κάποια πώληση που δεν είχα γνώση. Τελικά δεν είχε γίνει κάποια πώληση. Λίγο αργότερα με κάλεσε ο Αντώνης, ο οποίος μου μετέφερε όλα του τα χρήματα για να γλυτώσει από ένα δαπανηρό ραντεβού με μια κοπέλα, προκειμένου να της δείξει ότι δεν έχει χρήματα στο λογαριασμό του. Απίστευτο; Και όμως αληθινό.
- Είμαι άνθρωπος που δεν μου αρέσουν οι εκπλήξεις και δεν θέλω να μου κάνουν εκπλήξεις, θέλω να έχω τον έλεγχο και να γνωρίζω. Οπότε δεν θα μου έκανα καμία έκπληξη! Σε κάθε περίπτωση, είμαι τυχερός και δεν μου λείπει κανένα αγαθό, ότι θέλω το έχω αποκτήσει και αν δεν το έχω αποκτήσει αφού υπάρχει και το έχει κάποιος, με σκληρή δουλειά μπορώ και εγώ να το αποκτήσω. Το μόνο που επιζητώ είναι η υγεία!