Νεφώσεις με τοπικές βροχές στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας - Πού θα χιονίσει
20 °c
Athens
Today Press
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
  • ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΥΓΕΙΑ
    • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • SPORTS
    • LIFESTYLE
      • MEDIA
    • ΑΠΟΨΕΙΣ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
No Result
View All Result
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
  • ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΥΓΕΙΑ
    • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • SPORTS
    • LIFESTYLE
      • MEDIA
    • ΑΠΟΨΕΙΣ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
No Result
View All Result
Today Press
Home ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νεφώσεις με τοπικές βροχές στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας – Πού θα χιονίσει

by todaypress stream
04/02/2025 09:03
in ΚΟΙΝΩΝΙΑ,
Πού είναι απαραίτητες οι αντιολισθητικές αλυσίδες παρά την ύφεση της κακοκαιρίας
Share on FacebookShare on Twitter

Κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες αναμένονται μέχρι και τις πρωινές ώρες, σήμερα Τρίτη 4/02 στην ανατολική Στερεά (συμπεριλαμβανομένης και της Αττικής), την Εύβοια, την ανατολική Θεσσαλία και τις Σποράδες και από τις προμεσημβρινές ώρες στις Κυκλάδες και τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου.

Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), τοπικά θυελλώδεις βόρειοι βορειοανατολικοί άνεμοι θα επικρατήσουν στο Αιγαίο.

ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Νεφώσεις με τοπικές βροχές στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως στα κεντρικά και τα νότια τμήματα. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά μέχρι και τις πρωινές ώρες στην ανατολική Στερεά (συμπεριλαμβανομένης και της Αττικής), την Εύβοια, την ανατολική Θεσσαλία και τις Σποράδες και από τις προμεσημβρινές ώρες στις Κυκλάδες και τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου.

Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Στα ανατολικά θα επικρατήσουν βόρειοι βορειοανατολικοί άνεμοι εντάσεως 5 με 7 και στο Αιγαίο τοπικά έως 8 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και στα βόρεια ηπειρωτικά δεν θα ξεπεράσει τους 10 βαθμούς Κελσίου. Στα δυτικά θα φτάσει τους 16 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τους 14 με 15 βαθμούς Κελσίου και στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα τους 18 βαθμούς Κελσίου.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Καιρός: Στη Μακεδονία νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες. Στη Θράκη παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της Μακεδονίας.

Ανεμοι: Βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα θαλάσσια πρόσκαιρα τοπικά 7 με 8 μποφόρ. Στην κεντρική Μακεδονία πρόσκαιρα το πρωί βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 03 έως 10 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κατά διαστήματα. Μεμονωμένες καταιγίδες θα εκδηλωθούν τις πρωινές ώρες. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά.

Ανεμοι: Αανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 5 και τοπικά στον Πατραϊκό έως 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 10 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου από 04 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες τοπικά ισχυρές σε ανατολική Στερεά και Εύβοια. Ύφεση των φαινομένων από τις προμεσημβρινές ώρες.

Ανεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 7 μποφόρ και στα ανατολικά τοπικά έως 8 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 06 έως 14 με 15 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

Καιρός: Στις Κυκλάδες νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες που από τις προμεσημβρινές ώρες θα είναι κατά τόπους ισχυρές.

Στην Κρήτη παροδικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανόν σποραδικές καταιγίδες, κυρίως από τις μεσημβρινές ώρες.

Ανεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 στρεφόμενοι γρήγορα σε βόρειους 7 και τοπικά 8 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 10 έως 17 με 18 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ – ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Από τις προμεσημβρινές ώρες στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου τα φαινόμενα θα είναι πρόσκαιρα κατά τόπους ισχυρά.

Ανεμοι: Στα βόρεια βορειοανατολικοί 6 με 7 και πρόσκαιρα τοπικά έως 8 μποφόρ. Στα νότια δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ ενισχυόμενοι από το απόγευμα σε 6 με 7 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 12 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Καιρός: Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα μέχρι και τις πρωινές ώρες θα είναι κατά τόπους ισχυρά στα ανατολικά. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά.

Ανεμοι: Βορειοανατολικοί 4 με 6 και κυρίως στις Σποράδες τις πρωινές ώρες 6 με 8 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 05 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

ΑΤΤΙΚΗ

Καιρός: Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα μέχρι και τις πρωινές ώρες θα είναι κατά τόπους ισχυρά.

Ανεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 7 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 10 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Καιρός: Αυξημένες νεφώσεις με βροχές.

Ανεμοι: Βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ με σταδικαή εξασθένηση.

Θερμοκρασία: Από 05 έως 10 βαθμούς Κελσίου.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 05-02-2025

Στη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες στην κεντρική Μακεδονία και το Ιόνιο προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές.

Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες.

Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας, της Εύβοιας και της Κρήτης.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 5 με 7 και στο Αιγαίο 8 και πιθανόν στα νοτιοανατολικά έως 9 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω πτώση και θα κυμανθεί σε χαμηλότερα για την εποχή επίπεδα. Στα βόρεια και τα ανατολικά δεν θα ξεπεράσει τους 10 με 12 βαθμούς Κελσίου. Στα δυτικά και στη νησιωτική χώρα θα φτάσει τους 13 με 15 βαθμούς Κελσίου.

Παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 06-02-2025

Στα ανατολικά ηπειρωτικά, την Εύβοια, τις Κυκλάδες και την Κρήτη προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές και ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά της Εύβοιας και της Κρήτης. Στην υπόλοιπη χώρα σχεδόν αίθρος καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 με 8 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα διατηρηθεί σε χαμηλά επίπεδα.

Παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 07-02-2025

Σε όλη τη χώρα προβλέπονται νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με τοπικές βροχές ή χιονόνερο κυρίως στα δυτικά.

Λίγα χιόνια θα πέσουν στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ανατολικοί νοτιοανατολικοί και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και τοπικά στο Αιγαίο έως 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 08-02-2025

Σε όλη τη χώρα προβλέπονται λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με τοπικές βροχές στα ανατολικά ηπειρωτικά, τις Σποράδες, την Εύβοια και τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου.

Λίγα χιόνια θα πέσουν στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ανατολικοί νοτιοανατολικοί και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και τοπικά στο Αιγαίο 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες.

Tags: SLIDERΚΑΙΡΟΣπρόγνωσηΧΙΟΝΙΑ
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο X
  Κάνε λήψη της εφαρμογής του Todaypress.gr στο App Store
  Κάνε λήψη της εφαρμογής του Todaypress.gr στο Google Play

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θρίαμβος του Ολυμπιακού στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας
SPORTS

Θρίαμβος του Ολυμπιακού στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας

17/05/2025 22:15
Μαφιόζικο χτύπημα στα Άνω Λιόσια: Οι εκτιμήσεις των Αρχών
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μαφιόζικο χτύπημα στα Άνω Λιόσια: Οι εκτιμήσεις των Αρχών

17/05/2025 22:07
Βαθύ κράτος
ΑΠΟΨΕΙΣ

Βαθύ κράτος

17/05/2025 20:31
18 Μαΐου – Διεθνής Ημέρα Μουσείων: Ένα παράθυρο στο παρελθόν μέσα από το μέλλον
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

18 Μαΐου – Διεθνής Ημέρα Μουσείων: Ένα παράθυρο στο παρελθόν μέσα από το μέλλον

17/05/2025 16:31
Η Eurovision και η φαντασίωση της ευρωπαϊκής αποδοχής
ΑΠΟΨΕΙΣ

Η Eurovision και η φαντασίωση της ευρωπαϊκής αποδοχής

17/05/2025 11:00
Πικροδάφνη: Τι σχεδιάζεται για το μοναδικό ανοικτό ρέμα της Νότιας Αττικής
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πικροδάφνη: Τι σχεδιάζεται για το μοναδικό ανοικτό ρέμα της Νότιας Αττικής

17/05/2025 10:05
Δημήτρης Καμπούρακης: Ο πολίτης, το app και το διαστημόπλοιο: Σημειώσεις από ένα μέλλον που ήρθε χωρίς manual
ΑΠΟΨΕΙΣ

Δημήτρης Καμπούρακης: Ο πολίτης, το app και το διαστημόπλοιο: Σημειώσεις από ένα μέλλον που ήρθε χωρίς manual

17/05/2025 09:02
Διαβάστε αυτό το Σάββατο 17 Μαΐου στην Today Press
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διαβάστε αυτό το Σάββατο 17 Μαΐου στην Today Press

16/05/2025 23:15
Επ’ αυτοφώρω συλλήψεις στη Φλώρινα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έκτακτο: Πυροβολισμοί στα Άνω Λιόσια!

16/05/2025 23:05

ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΚΟΡΜΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ TP ONLINE

Aρ.Φύλλου #157


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Θρίαμβος του Ολυμπιακού στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας
SPORTS

Θρίαμβος του Ολυμπιακού στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας

17 Μαΐου 2025

...

Read moreDetails

Μαφιόζικο χτύπημα στα Άνω Λιόσια: Οι εκτιμήσεις των Αρχών

Βαθύ κράτος

Today Press

Χρήσιμα

  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Πολιτική Cookies
  • Δήλωση συμμόρφωσης με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 L63
  • Επικοινωνία

Social Media

Newsletter

Newsletter

Copyright © Todaypress.gr 2024
All Rights Reserved
Powered by FOCUS ON GROUP

No Result
View All Result
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
  • ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΥΓΕΙΑ
    • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • SPORTS
    • LIFESTYLE
      • MEDIA
    • ΑΠΟΨΕΙΣ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copyright © Todaypress.gr 2024
All Rights Reserved
Powered by FOCUS ON GROUP