Δημήτρης Τσιόδρας στην Today Press: Δεν έκρυψα ποτέ το ενδιαφέρον μου για τα ευρωπαϊκά πράγματα
26 °c
Athens
Today Press
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
  • ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΥΓΕΙΑ
    • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • SPORTS
    • LIFESTYLE
      • MEDIA
    • ΑΠΟΨΕΙΣ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
No Result
View All Result
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
  • ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΥΓΕΙΑ
    • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • SPORTS
    • LIFESTYLE
      • MEDIA
    • ΑΠΟΨΕΙΣ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
No Result
View All Result
Today Press
Home ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δημήτρης Τσιόδρας στην Today Press: Δεν έκρυψα ποτέ το ενδιαφέρον μου για τα ευρωπαϊκά πράγματα

by todaypress
02/03/2024 09:20
in ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ,
Δημήτρης Τσιόδρας στην Today Press: Δεν έκρυψα ποτέ το ενδιαφέρον μου για τα ευρωπαϊκά πράγματα
Share on FacebookShare on Twitter

Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Today Press

της Μάρθας Λεκκάκου

«Τι θες να γίνεις όταν μεγαλώσεις;» ρωτούσαν τον μαθητή δημοτικού Δημήτρη Τσιόδρα και απαντούσε μεμιάς «δημοσιογράφος». Και έτσι έγινε. 

Ο διευθυντής του γραφείου τύπου του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, Δημήτρης Τσιόδρας έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στο χωριό Μάναρη, στην Αρκαδία, την εποχή που ρεύμα και ανέσεις του πολιτισμένου, αστικού κόσμου δεν υπήρχαν. Μαθημένος στις ελλείψεις -στα λιγότερα και από τα απολύτως απαραίτητα- ο Δημήτρης Τσιόδρας, βρήκε το δικό του abri, το καταφύγιό, το διάβασμα. Και  έμαθε να αγαπά και να ζει μέσα από αυτό, να εξελίσσεται μέσα από τη γνώση, να αυτοσυντηρείται, να προσαρμόζεται, να παρατηρεί, να εκτιμά και να ονειρεύεται να ταξιδέψει σε όλον τον κόσμο. 

Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες στο Πανεπιστήμιο Αθήνας και έκανε μεταπτυχιακά (ΜΑ) στις Διεθνείς Σχέσεις στο Fletcher School of Law and Diplomacy, Tufts University, στις ΗΠΑ. Παρακολούθησε μεταπτυχιακό course με θέμα «Sociology of Mass Media and Popular Culture» στο Πανεπιστήμιο Κολούμπια και δούλεψε στην Επικαιρότητα, στον Flash, στον Επενδυτή, στην Ελευθεροτυπία, στο Mega, στον ΣΚΑΙ.

Τον Νοέμβριο του 2011 διατέλεσε  διευθυντής του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου στην τρικομματική  ΠΑΣΟΚ – ΝΔ – ΛΑΟΣ, κυβερνητικός εκπρόσωπος στην υπηρεσιακή Κυβέρνηση του Παναγιώτη Πικραμμένου και κατόπιν εκπρόσωπος τύπου του Ποταμιού. 

Από τον Αύγουστο του 2019 ο Δημήτρης Τσιόδρας είναι ο διευθυντής του γραφείου τύπου του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο Δημήτρης Τσιόδρας πέραν από εξαιρετικός συνάδελφος -που ό,τι έλεγε και έγραφε ως πολιτικός συντάκτης στα ιδιωτικά ΜΜΕ, ήταν για όλους κάτι σαν …«βίβλος», χαίρει της εκτίμησης όλης της δημοσιογραφικής πιάτσας και αυτό είναι δύσκολο και σπάνιο.

Τώρα, το βλέμμα του είναι στραμμένο στην Ευρωβουλή. Τα ποιοτικά του χαρακτηριστικά, τον οδηγούν μάλλον νομοτελειακά εκεί…

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, πρόκειται να θέσετε υποψηφιότητα για ευρωβουλευτής στις επικείμενες εκλογές. Ισχύουν αυτές οι πληροφορίες; Και αν ναι τι σας ώθησε σε αυτή την απόφαση;

Επίσημη ανακοίνωση υποψηφιότητας δεν έχει υπάρξει –και βέβαια δεν θα μπορούσε ποτέ να γίνει από μένα! Είναι γνωστό, ότι η αρμοδιότητα της συγκρότησης του ευρωψηφοδελτίου ανήκει αποκλειστικά και μόνον στον πρωθυπουργό και πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη. Αυτός θα αποφασίσει για τα πρόσωπα που θα συμμετέχουν και θα ανακοινώσει τις επιλογές του στον κατάλληλο χρόνο. Σε ό,τι με αφορά, δεν έκρυψα ποτέ το ενδιαφέρον μου για τα ευρωπαϊκά πράγματα: και οι σπουδές μου στις διεθνείς σχέσεις, και τα βιβλία που έγραψα (το τωρινό, που κυκλοφόρησε πρόσφατα, είναι το δεύτερο σ’ αυτή τη θεματολογία), καταδεικνύουν τη μακρόχρονη και συστηματική ενασχόλησή μου με το αντικείμενο. Επίσης ως συνεργάτης του Πρωθυπουργού έχω παρακολουθήσει πολύ στενά τις ευρωπαϊκές εξελίξεις.

Ποια είναι η θέση σας για την πολιτική που πρέπει να ακολουθήσει η Ευρώπη στο μεταναστευτικό; 

Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη έχει δείξει σαφώς και εμπράκτως, με συγκεκριμένες πολιτικές, τη θέση της για το ζήτημα. Ακολουθεί μια αυστηρή άλλα δίκαιη μεταναστευτική πολιτική. Σας θυμίζω την κρίση στον Έβρο, τον Φεβρουάριο του 2020, μόλις λίγους μήνες μετά την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης και την επιτυχημένη αντιμετώπισή της: τότε, υπερασπίσαμε τα σύνορά μας και αποτρέψαμε τη μαζική παράνομη είσοδο μεταναστών. Σας θυμίζω ακόμη, το έργο που ξεκινήσαμε για την επέκταση του τείχους στον Έβρο. Καθώς και τη συστηματική δουλειά του Λιμενικού που, σε συνεργασία με τη FRONTEX, σφράγισε αποτελεσματικά τις θαλάσσιες οδούς για τους λαθροδιακινητές και μείωσε θεαματικά τις μεταναστευτικές ροές στη χώρα μας. Επιπλέον, τερματίσαμε το αίσχος της Μόριας, δημιουργήσαμε σύγχρονες, λειτουργικές και ελεγχόμενες δομές για τους αιτούντες άσυλο και επιταχύναμε την εξέταση των αιτήσεων. Αυτές ακριβώς οι εθνικές πολιτικές, θα πρέπει να γίνουν και ευρωπαϊκές: μην ξεχνάτε, εξάλλου, ότι τα σύνορά μας είναι και σύνορα της Ευρώπης.

Αντιστοίχως, ποια είναι η οπτική σας για την Αγροτική Πολιτική της ΕΕ που πρέπει να εφαρμοστεί στις χώρες του ευρωπαϊκού νότου όπως η Ελλάδα; 

Αρχίζοντας από τη μεγάλη εικόνα, πρέπει να πούμε ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση χρειάζεται σήμερα ένα σχέδιο συγκροτημένο, τολμηρό και συνεκτικό, ρεαλιστικό όσο και φιλόδοξο, που στο τέλος του δρόμου θα καταστήσει την Ευρώπη ενιαία πολιτική οντότητα, με αυτόνομη οπτική στα πράγματα, με ισχυρή και δραστήρια παρουσία στον κόσμο. Στο πλαίσιο αυτό, είναι αναγκαίο να δούμε με ιδιαίτερη προσοχή και φροντίδα το ζήτημα της αγροτικής παραγωγής: δεν μπορούμε να διεκδικούμε τον ρόλο που περιέγραψα, αν δεν διασφαλίσουμε στους πολίτες μας την διατροφική ασφάλεια, και στις κοινωνίες μας την εσωτερική συνοχή και ισορροπία, που μόνον μια ζωντανή, σύγχρονη, δυναμικά αναπτυσσόμενη και περιβαλλοντικά βιώσιμη αγροτική οικονομία θα μας εγγυηθεί. Γι’ αυτό, πρέπει να συμφωνηθούν και να προχωρήσουν οι αναγκαίες αλλαγές στην Κοινή Αγροτική Πολιτική, επειγόντως όπως ήδη αποφασίστηκε –κυρίως εκείνες που θα αντιμετωπίζουν τις συνέπειες από τις πολιτικές της πράσινης μετάβασης. Η κυβέρνηση εργάζεται για τον στόχο αυτό, συντονίζοντας τις προσπάθειές της και με άλλες χώρες: Στις 26 Φεβρουαρίου, με πρωτοβουλία της Ελλάδας, πραγματοποιήθηκε ακόμη μια συνεδρίαση των υπουργών Γεωργίας της EU MED-9, δηλαδή των 9 μεσογειακών χωρών-μελών της Ένωσης, για να διαμορφώσουμε ενιαία στάση για τις μεταρρυθμίσεις της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής. Και ήδη το πρώτο βήμα έγινε. Είμαι βέβαιος ότι, όλες μαζί οι χώρες του ευρωπαϊκού νότου θα πετύχουμε πολλά για τους αγρότες μας. 

Ερχόμενοι στην δική μας εθνική ατζέντα, η Οικονομία, πρωταγωνιστεί. Πολύ καλές οι μακροοικονομικές επιδόσεις της χώρας μας, ωστόσο οι μισθολογικές ανισότητες και η ακρίβεια καλά κρατούν. Το σχόλιό σας. 

Ο πρώτος πυλώνας της προσπάθειάς μας είναι πάντα αυτός που αφορά στην καθημερινότητα του πολίτη. Η διαρκής μάχη με τον πληθωρισμό, με το τέρας της ακρίβειας που δείχνει τα δόντια του στο σούπερ μάρκετ και απειλεί κάθε οικογενειακό προϋπολογισμό, παραμένει εξαιρετικά υψηλή προτεραιότητα για την κυβέρνηση. Το πολεμάμε με τις αυξήσεις μισθών και συντάξεων, με στοχευμένη βοήθεια στους ευάλωτους, με αυστηρούς ελέγχους και με την επιβολή προστίμων πρωτοφανούς ύψους στους κερδοσκόπους. Η μάχη αυτή δίνεται συστηματικά, με ενσυναίσθηση και με το βλέμμα στραμμένο στο αποτέλεσμα –που ήδη υπάρχει! Από την 1η Μαρτίου  έχουμε μειωμένες τιμές τιμοκαταλόγων σε χιλιάδες κωδικούς και περιμένουμε τις μειώσεις αυτές να τις δει ο καταναλωτής και στο ράφι. Είναι μια διαρκής προσπάθεια ώστε να αντιμετωπιστούν χρόνιες διαρθρωτικές αδυναμίες στην αγορά και να εξασφαλίσουμε χαμηλότερες τιμές για τους πολίτες. Και σας βεβαιώνω ότι η μάχη συνεχίζεται! 

Δεδομένων των εξελίξεων στο διεθνές πεδίο -και στα εξοπλιστικά- ποιο πιστεύετε ότι θα είναι το βραχυπρόθεσμο και μεσοπρόθεσμο μέλλον στις ελληνοτουρκικές σχέσεις; 

Η γεωγραφία έχει οριστικά αποφασίσει ότι με την Τουρκία είμαστε γείτονες. Ζούμε και θα ζούμε μαζί, σε μια περιοχή γεωπολιτικά εύφλεκτη, που συνταράσσεται συχνά από συγκρούσεις. Οι σχέσεις μας έχουν κατά καιρούς γνωρίσει ιστορικές φάσεις έντασης και ύφεσης. Σήμερα, μετά από πολύμηνη ηρεμία στο Αιγαίο και σοβαρή δουλειά για την ανάπτυξη διαύλων επικοινωνίας, είμαστε σε συγκυρία θετική για τις διμερείς σχέσεις. Ελπίζουμε να έχει διάρκεια, εργαζόμαστε γι’ αυτό αλλά είμαστε έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο.. Εξάλλου είναι σαφές ότι θέματα εθνικής κυριαρχίας δεν συζητούμε. Για την ώρα, η προσοχή μας βρίσκεται στα λεγόμενα ζητήματα χαμηλής πολιτικής και στη διαμόρφωση μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης. Σε αυτά ναι, μπορεί να βρεθεί κοινός τόπος. Και εφόσον  το καλό κλίμα συνεχιστεί και οι συνθήκες ωριμάσουν, τότε θα είναι η ώρα να συζητηθεί και η μοναδική διαφορά μας που μπορεί να οδηγηθεί στο διεθνές δικαστήριο –δηλαδή η οριοθέτηση της υφαλοκρηπίδας και της ΑΟΖ. 

Ποιο θεωρείτε ότι είναι το μεγαλύτερο στοίχημα αυτής της Κυβέρνησης; 

Σας μίλησα ήδη για την καθημερινότητα του πολίτη –τον πρώτο πυλώνα της προσπάθειάς μας. Υπάρχει και ο δεύτερος: οι μεταρρυθμίσεις που θα αλλάξουν τη χώρα. Και μεταρρυθμίσεις σημαίνουν αναγκαστικά ξεβόλεμα για κάποιους, δυσαρέσκεια για άλλους, κάποτε και μεγάλες συγκρούσεις ιδεών. Όταν πιστεύεις ότι κάνεις το σωστό, τίποτα από αυτά δεν σε πτοεί. Προχωράς, πείθεις και αντιμετωπίζεις τις παθογένειες και τις αγκυλώσεις, μέχρι να νικηθεί η ακινησία –σε κάθε μέτωπο. Έτσι πορεύτηκε στην πρώτη της τετραετία η κυβέρνηση και ακριβώς γι’ αυτό πήρε μια νέα εντολή, με ποσοστό ακόμη μεγαλύτερο. Έτσι προχωρούμε και τώρα, στην αρχή της δεύτερης θητείας μας: με ένα μεταρρυθμιστικό κύμα που σαρώνει την αδράνεια δεκαετιών. Η ανώτατη εκπαίδευση απελευθερώνεται από τα ασφυκτικά δεσμά του κρατισμού και ιδρύονται μη κρατικά ΑΕΙ. Αλλάζουν οι κώδικες της ποινικής δικαιοσύνης, επιταχύνονται οι δίκες, περιορίζονται δραστικά οι αναστολές, οι ποινές εκτίονται, επιτέλους τελειώνουν η αρνησιδικία και η ατιμωρησία. Και η μεγάλη εκσυγχρονιστική τομή με την καθιέρωση της επιστολικής ψήφου, θα ισχύσει ήδη στις επερχόμενες ευρωεκλογές. 

Και μια πιο προσωπική ερώτηση. Από όλη την πραγματικά «γεμάτη» επαγγελματική σας διαδρομή ως έγκριτος και καταξιωμένος δημοσιογράφος, ποια περίοδο θυμάστε πιο έντονα; 

Το μικρόβιο της δημοσιογραφίας τρύπωσε μέσα μου, από πολύ νωρίς, από τα παιδικά μου χρόνια. Αργότερα, όταν μπήκα για τα καλά στο επάγγελμα, κατέληξα ότι η μεγάλη μου αγάπη είναι η εφημερίδα. Η τηλεόραση έχει άλλους κανόνες, έχει πολύ συγκεκριμένο χρόνο, πρέπει είσαι καίριος και σύντομος. Το ραδιόφωνο είναι πιο ζεστό μέσο, πιο άμεσο αλλά και εκεί δεν έχεις την πολυτέλεια του χρόνου και της ανάλυσης. Από τη μακρά δημοσιογραφική μου πορεία, είναι δύσκολο να ξεχωρίσω μια περίοδο. Αν έπρεπε να σταθώ σε κάτι, θα διάλεγα μια στιγμή: τη συνέντευξη που έκανα με τον Μπιλ Γκέιτς, για την Ελευθεροτυπία, όταν είχε έρθει στην Ελλάδα. Η δημοσιογραφία, τώρα πια, είναι μια ζεστή και τρυφερή μνήμη, που ξεκινάει ήδη από τα χρόνια της πρώτης μου νεότητας. Η πορεία μου σ’ αυτήν μού δίδαξε πολλά. Γνώρισα από πολύ κοντά την πολιτική και τους ανθρώπους της, είδα τις λειτουργίες της στην πράξη και εκ των έσω, διεύρυνα και πλούτισα σημαντικά τη σκέψη μου, απέκτησα εμπειρίες πολύτιμες. Ήταν ένα μεγάλο, ωραίο και πολύ χρήσιμο κεφάλαιο της ζωής μου.

Tags: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΙΟΔΡΑΣδιευθυντής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργούΜΑΡΘΑ ΛΕΚΚΑΚΟΥΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο X
  Κάνε λήψη της εφαρμογής του Todaypress.gr στο App Store
  Κάνε λήψη της εφαρμογής του Todaypress.gr στο Google Play

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τα κίνητρα – Οι επικίνδυνες προεκτάσεις: Γιατί ο Πούτιν δεν πήγε στη Κωνσταντινούπολη; Που οδηγούμαστε;
ΑΠΟΨΕΙΣ

Τα κίνητρα – Οι επικίνδυνες προεκτάσεις: Γιατί ο Πούτιν δεν πήγε στη Κωνσταντινούπολη; Που οδηγούμαστε;

17/05/2025 12:05
Βιβή Χαραλαμπογιάννη στην Today Press: «Η κρίση των πολιτών είναι μείζονος σημασίας για τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών του Δημοσίου»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βιβή Χαραλαμπογιάννη στην Today Press: «Η κρίση των πολιτών είναι μείζονος σημασίας για τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών του Δημοσίου»

17/05/2025 11:08
Σέβη Βολουδάκη στην TP: «Σκοπός μας είναι να διασφαλίσουμε ότι η Ελλάδα δεν θα αποτελεί προορισμό εύκολης και παράνομης πρόσβασης»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σέβη Βολουδάκη στην TP: «Σκοπός μας είναι να διασφαλίσουμε ότι η Ελλάδα δεν θα αποτελεί προορισμό εύκολης και παράνομης πρόσβασης»

17/05/2025 10:31
Γιάννης Καντέλης: Το μπαράζ διπλωματικών επαφών και τα εξοπλιστικά
ΑΠΟΨΕΙΣ

Γιάννης Καντέλης: Το μπαράζ διπλωματικών επαφών και τα εξοπλιστικά

17/05/2025 08:02
Αστερομάτα 2.0
ΑΠΟΨΕΙΣ

Αστερομάτα 2.0

17/05/2025 00:05
Διαβάστε αυτό το Σάββατο 17 Μαΐου στην Today Press
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διαβάστε αυτό το Σάββατο 17 Μαΐου στην Today Press

16/05/2025 23:15
Υπ. Οικονομικών: Σε ισχύ η βελτιωμένη πλατφόρμα του Εξωδικαστικού Μηχανισμού Ρύθμισης Οφειλών
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκσυγχρονισμός του Εθνικού Δικτύου Υποδομών και Έρευνας με πόρους του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας

16/05/2025 20:37
Στ. Καλαφάτης: “Το ΕΚΕΤΑ πρότυπο για το νέο παραγωγικό μοντέλο της χώρας”
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στ. Καλαφάτης: “Το ΕΚΕΤΑ πρότυπο για το νέο παραγωγικό μοντέλο της χώρας”

16/05/2025 18:35
Ν. Ανδρουλάκης: “Η συλλογική μνήμη είναι άγρυπνος φρουρός των δημοκρατικών θεσμών”
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ν. Ανδρουλάκης: “Γιατί υπονομεύετε τη διαφάνεια και την αξιοπιστία του πολιτικού κόσμου;”

16/05/2025 18:23

ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΚΟΡΜΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ TP ONLINE

Aρ.Φύλλου #157


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας: Αυξήθηκαν οι δηλωθείσες υπερωρίες – Εντατικοποιούνται οι έλεγχοι από την Επιθεώρηση Εργασίας
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας: Αυξήθηκαν οι δηλωθείσες υπερωρίες – Εντατικοποιούνται οι έλεγχοι από την Επιθεώρηση Εργασίας

17 Μαΐου 2025

...

Read moreDetails

Λευκός Οίκος για την υποβάθμιση του αξιόχρεου από τον Moody’s: «Κανένας δεν παίρνει την ‘ανάλυσή’ του στα σοβαρά»

ΑΑΔΕ: Σε πλήρη ενεργοποίηση τίθεται το σύστημα ελέγχων για τον εντοπισμό ανασφάλιστων, ακινητοποιημένων και οχημάτων με απλήρωτα τέλη

Today Press

Χρήσιμα

  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Πολιτική Cookies
  • Δήλωση συμμόρφωσης με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 L63
  • Επικοινωνία

Social Media

Newsletter

Newsletter

Copyright © Todaypress.gr 2024
All Rights Reserved
Powered by FOCUS ON GROUP

No Result
View All Result
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
  • ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΥΓΕΙΑ
    • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • SPORTS
    • LIFESTYLE
      • MEDIA
    • ΑΠΟΨΕΙΣ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copyright © Todaypress.gr 2024
All Rights Reserved
Powered by FOCUS ON GROUP