Τιμήθηκε για την προσφορά του στον Πολιτισμό ο Περιφερειάρχης Κρήτης.

Στ. Αρναουτάκης: Συνεχίζουμε ενωμένοι για την Κρήτη του 2030.

Τιμήθηκε για την προσφορά του στον πολιτισμό ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης από φορείς στο Δημοτικό διαμέρισμα Μαχαιρά του Δήμου Μινώα Πεδιάδας Ηρακλείου. Η τιμητική εκδήλωση για τον Περιφερειάρχη, οργανώθηκε από τον τοπικό Πολιτιστικό σύλλογο και την Ενορία Μαχαιράς, παρόντων Αρχών, φορέων και πολλών κατοίκων της περιοχής που κατέκλυσαν την αίθουσα του πολιτιστικού κέντρου.

Την τιμητική πλακέτα στον κ. Αρναουτάκη απένειμε ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού συλλόγου Μανόλης Κυριακάκης ο οποίος και τόνισε την σημαντική διαχρονική προσφορά του Περιφερειάρχη στα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής και της Κρήτης γενικότερα.

Ο Περιφερειάρχης από την πλευρά του ευχαρίστησε θερμά τον Πολιτιστικό σύλλογο, την Ενορία, τοπικούς φορείς και τους συγκεντρωμένους κατοίκους για την τιμητική βράβευση και την ένθερμη υποδοχή και φιλοξενία στο χωριό τους. Παράλληλα τόνισε, ότι, την νέα περίοδο με την καλή συνεργασία όλων των συναρμόδιων φορέων, πολλά αναπτυξιακά έργα θα ολοκληρωθούν και άλλα θα προχωρήσουν για την Κρήτη του μελλοντος.

“Συνεχίζουμε με ενότητα την πορεία μας για την Κρήτη του 2030” πρόσθεσε ο κ. Αρναουτάκης.

Στην εκδήλωση προηγήθηκε χαιρετισμός του πρωτοσύγκελου Επιφανίου, ο οποίος μετέφερε τον χαιρετισμό-ευχές του Μητροπολίτη Ανδρέα, και επισήμανε την έμπρακτη στήριξη του κ. Αρναουτάκη στην Εκκλησία της Κρήτης.

Χαιρετισμό επίσης απηύθυνε συγχαίροντας τον Περιφερειάρχη για το έργο και την προσφορά του, ο π. Αντιδήμαρχος Αρκαλοχωρίου Μανόλης Ρολάκης, καταγόμενος από το δημοτικό διαμέρισμα Μαχαιρά.

Κλείνοντας έγινε τιμητική βράβευση από τον Πολιτιστικό σύλλογο δια του Αντιπροέδρου κ. Χαλαμπαλάκη στον Μανόλη Ρολάκη και στην σύζυγο του Ρένα (π. Πρόεδρο Πολιτιστικού συλλόγου) για την προσφορά τους στο χωριό, και στην τοπική κοινωνία.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε Ηρακλείου Νίκος Συριγωνάκης, ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Μινώα Βασίλης Κεγκέρογλου, ο Αντιδήμαρχος Ηρακλείου Γιάννης Αναστασάκης, ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου Στέλιος Βοργιάς, ο Πρόεδρος του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου Γιάννης Βαρδαβάς, η Δημοτική σύμβουλος Μινώα π. Πρόεδρος Δ.Σ Ιφιγένεια Μπουτιέρου, ο εφημέριος της Μαχαιράς π. Μιχαήλ, ο π. Ελευθέριος κ.α.