Στους δήμους της Αττικής περιοδεύει καθημερινά ο υπ. Περιφερειάρχης Νίκος Χαρδαλιάς. Σήμερα Τρίτη βρέθηκε στο Δήμο Ραφήνας-Πικερμίου, όπου μίλησε με τους πολίτες ενώ είχε και μια εγκάρδια συνομιλία με τον δήμαρχο Ευάγγελο Μπουρνού.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς γνωρίζεται με τον δήμαρχο και μάλιστα είχαν και πολύ καλή συνεργασία όταν ο πρώτος ήταν επικεφαλής της Πολιτικής Προστασίας. Οπότε και τα εγκάρδια, ζεστά λόγια του, από πολλούς ερμηνεύτηκαν ως στήριξη στο πρόσωπο του νυν δημάρχου για τον δήμο Ραφήνας – Πικερμίου.

“Με τον Δήμαρχο έχουμε συνεργαστεί πολλές φορές, σε δύσκολες καταστάσεις και κάτω από δύσκολες συνθήκες”, ανέφερε ο κ. Χαρδαλιάς και συνέχισε: “Η προεκλογική περίοδος είναι μια περίοδος που πολλές φορές αφήνει πολλές πληγές, θέλω να παρακαλέσω όλους να δώσουν τον αγώνα τους κάτω από το πλαίσιο πολιτικής αντιπαράθεσης, είναι μάχη ιδεών, δεν είναι πόλεμος, είναι πολιτικοί αντίπαλοι όσοι συμμετέχουν, δεν είναι εχθροί, η επόμενη μέρα πρέπει να μας βρει όλους έτοιμους να συνεργαστούμε, για να μπορούμε να φέρουμε αποτελέσματα”, κατέληξε.

Τέλος συμπλήρωσε: “Οτιδήποτε αφορά στους πολίτες και αυτοδιοικητικούς είναι η προτεραιότητά μου και θα αγωνιστώ μαζί τους για να φέρω το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.”