Στο κατάμεστο Κλειστό Γυμναστήριο Ασπροπύργου «Γεώργιος Θ. Τσόκας» φιλοξενήθηκε, ο τελικός του Ανεξάρτητου Πρωταθλήματος West Attica Basketball League, εγκεκριμένο από την ΕΣΚΑΝΑ, μεταξύ των Ομάδων ELEFSINA PISTOLS – BENETTON ΚΕΡΔΙΖΩ.

Οι δύο ομάδες, στο πλήρως ανακαινισμένο Γυμναστήριο, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και ανέδειξαν το ταλέντο τους αλλά και την αγάπη τους για τον αθλητισμό. Ο αγώνας διεξήχθη ομαλά αναδεικνύοντας νικητή την ομάδα  ELEFSINA PISTOLS  ενώ και  οι δυο πλευρές δέχτηκαν τα θερμά συγχαρητήρια όλων.

Την αθλητική δράση χαιρέτισε ο Πρόεδρος του ΟΑΦΝΤΗ, κ. Ισίδωρος Τσίγκος αναφέροντας ότι: «Ο ΟΑΦΝΤΗ από την ίδρυσή του έως και σήμερα στηρίζει σταθερά όλες τις αθλητικές διοργανώσεις, φιλοξενώντας τις στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του. Κυρία μέριμνά μας είναι η ενασχόληση όλο και περισσότερων ατόμων με τον αθλητισμό υπό συνθήκες υγιούς ανταγωνισμού.  Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες για την προσπάθειά τους αλλά και στους  διοργανωτές για την άψογη συνεργασία.»

Παράλληλα, στην εκδήλωση πραγματοποιήθηκαν βραβεύσεις  και απονομές ενώ το παρόν έδωσαν ο Αντιπρόεδρος του ΟΑΦΝΤΗ, κ. Αντώνιος Κοναξής, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, κ. Ιωάννης Κατσαρός, Μάρκος Μάμας, η Προϊσταμένη του Τμήματος Αθλητικών Δραστηριοτήτων, κ. Αλεξάνδρα Τσίγκου και ο Πρόεδρος της ΑΟ ΘΡΙΑ Ασπροπύργου, κ. Ιωάννης Πίνης.