Ο Ρουμπέτης η Ράμπο, το προσωνύμιό που του είχανε βγάλει οι φίλοι του λόγω του ότι κυκλοφορούσε πάντα με ένα σπαστό οπλοπολυβόλο και όχι με ένα απλό περίστροφο δίπλα στο capo di capo Βασίλη Στεφανάκο που τον είχε σαν παιδί του, έπεσε νεκρός εχθές το βράδυ σε ενέδρα θανάτου κάτω από το σπίτι του στον Κορυδαλλό, νεκρός έπεσε και ο κουνιάδος του που ήτανε μαζί του στο αυτοκίνητο Μουζακίτης Διονύσης.

Ο Ράμπο ήταν ο διάδοχος του Στεφανάκου και συνεργάτης του Σκαφτούρος που δολοφονήθηκε πρόσφατα. Η αστυνομία τον έχει Σύνδεση με πολλά συμβόλαιο θανάτου καθώς λέγεται ότι αυτός ήτανε ο επιβάτης της μηχανής που φαίνεται στο βίντεο στην δολοφονία του άλλοτε ισχυρού της νύχτας Μανώλη Καραγιάννη ή καράφλα στον οποίον η ομάδα Στεφανάκου είχε χρεώσει τη δολοφονία του.

Αν και όνομα βαρύ ο Βασίλης Ρουμπέτης, στο χώρο της νύχτας όλοι μιλάνε για ένα πολύ καλό παιδί, με μπέσα, φιλότιμο και αξίες παλιές που έρχονται από τότε που υπήρχε σεβασμός και τα παντελόνια τα φορούσαν για να τα τιμάνε οι άντρες και όχι για να μην κρυώνουν. Πάντα πρόσεχε τα λόγια του Βασίλης δεν θα άκουγες ποτέ μεγάλες κουβέντες και σάλια, φίλος με τους φίλους και εχθρός με τους εχθρούς.

Το ανθρωποκτονιών μιλάει για νέο κύκλο αίματος ο οποίος τώρα άνοιξε και η αιτία είναι η κυριαρχία στη νύχτα της Αθήνας και όχι αποκλειστικά στα καύσιμα. Εικάζεται ότι βρίσκονται εισαγόμενοι πληρωμένοι δολοφόνοι και θα παραμείνουν εδώ μέχρι να τελειώσουν το έργο τους. Εμείς δεν έχουμε παρά να παρακολουθούμε. Θα τους προλάβει αστυνομία αυτή τη φορά; Ή θα γίνουμε Σικάγο του 60;;;

Καλό Παράδεισο!

Ομάδα Today Press