Λουκέτο στα τρία καταστήματα που διατηρούσε έβαλε ο Άκης Πετρετζίκης με την είδηση να γίνεται γνωστή εχθές, και τον δημοφιλή σεφ να έχει ήδη προχωρήσει στο επόμενο επιχειρηματικό του βήμα.

Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό εχθές, Πέμπτη 25/5, ο Άκης Πετρετζίκης έκλεισε την αλυσίδα εστιατορίων που διατηρούσε, τα γνωστά Kitchen Lab, σε Αγία Παρασκευή, Σύνταγμα και Γλυφάδα, και η εταιρεία του μπήκε σε εκκαθάριση.

Υπενθυμίζεται ότι ο Άκης Πετρετζίκης είχε ξεκινήσει την εν λόγω αλυσίδα το 2018, ενώ τώρα, σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Πρωινό μας» έχει προχωρήσει ήδη στην επόμενη επιχειρηματική του κίνηση.

Άκης Πετρετζίκης: Ίδρυσε νέα εταιρεία με αντικείμενο την παραγωγή τηλεοπτικών εκπομπών

Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε ο Άγγελος Βουράκης στην εκπομπή, ο Άκης Πετρετζίκης έκανε μία νέα εταιρεία στις 28 Μαρτίου, την «Akis Petretzikis Hub», με αντικείμενο την παραγωγή τηλεοπτικών εκπομπών, υπηρεσίες catering κλπ..

«Του έπαιρναν πάρα πολύ χρόνο τα καταστήματα, και επειδή υπάρχουν κάποιες άλλες δραστηριότητες που του φέρνουν πιο μεγάλο κέρδος και θέλει να περνάει και χρόνο με την οικογένειά του που είναι πολύ σημαντική για εκείνον, αποφάσισε να αφήσει αυτή τη δραστηριότητα», σημείωσε από την πλευρά του ο Νίκος Γεωργιάδης επικαλούμενος σχετικές πληροφορίες.