Στο Λαύριο βρέθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης ενόψει των περιοδειών που πραγματοποιεί, μπαίνοντας στην τελική ευθεία για τις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψη του ο Πρωθυπουργός επιβεβαίωσε με τον πιο επίσημο τρόπο αυτό που λέει ο βουλευτής Ανατολικής Αττική της Ν.Δ. Βασίλης Οικονόμου εδώ και μήνες, ότι το μεγάλο νοσοκομείο Μεσογείων έχει ήδη δρομολογηθεί.

Ο Βασίλης Οικονόμου έχει πλέον κάθε δικαίωμα να νοιώθει δικαιωμένος.

Είναι αυτός που ξεκίνησε να τρέχει αυτή την ιστορία, να οργανώνει τον κόσμο, να μαζεύει υπογραφές, να πραγματοποιεί συναντήσεις με τους αρμόδιους φορείς, να συνεργάζεται με τους υπουργούς Υγείας, να «κυνηγάει» το θέμα στη Βουλή και τελικά τα κατάφερε.

Το νοσοκομείο Μεσογείων πρόκειται για ένα τεράστιο έργο αναβάθμισης της ζωής των κατοίκων της περιοχής, ένα έργο με το οποίο ουδείς άλλος βουλευτής της περιοχής, ασχέτως κόμματος, ασχολήθηκε, πέρα από τον κ. Οικονόμου.

Η επισημοποίηση του από τον Κυριάκο Μητσοτάκη αποτελεί σαφέστατα την δικαίωση του μαχητικού βουλευτή Ανατολικής Αττικής αλλά και ένα προεκλογικό αβαντάρισμα απέναντι στου συνυποψηφίους του, πολλοί εκ των οποίων τα 4 τελευταία χρόνια δεν έχουν περάσει ούτε «βόλτα» από την περιφέρεια τους.

Δείτε αναλυτικά τι δήλωσε ο Πρωθυπουργός σχετικά:

Πηγή: radar.gr