Με αλεξίσφαιρο γιλέκο εμφανίστηκε χθες σε προεκλογική συγκέντρωση ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, δύο ημέρες πριν από τις εκλογές στην Τουρκία, καθώς υπήρχαν πληροφορίες ότι θα μπορούσε να γίνει «στόχος επίθεσης», όπως ανέφερε πηγή του κόμματός του.

Σωματοφύλακες του Κιλιτσντάρογλου στο βάθρο με αυτόματα τουφέκια

Στα πλάνα που μεταδόθηκαν, οι σωματοφύλακες του Κιλιτσντάρογλου κρατούν αυτόματα τουφέκια και βρίσκονται μαζί του πάνω στο βάθρο απ’ όπου εκφώνησε την ομιλία του, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στην προεκλογική εκστρατεία του.

Μια πηγή προσκείμενη στο Ρεπουμπλικανικό Λαϊκό Κόμμα (CHP) είπε ότι ο 74χρονος ηγέτης της αντιπολίτευσης φόρεσε το αλεξίσφαιρο και η ασφάλειά του ενισχύθηκε καθώς υπήρχαν πληροφορίες ότι θα μπορούσε να γίνει στόχος επίθεσης.

Ο Κιλιτσντάρογλου, ο οποίος προηγείται με μικρή διαφορά στις δημοσκοπήσεις, εκφώνησε αυτήν την ομιλία στη Σαμψούντα, στη Μαύρη Θάλασσα.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα στο πρακτορείο Reuters, ο ηγέτης του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος (CHP) δήλωσε αισιόδοξος για τη νίκη του στις εκλογές της Κυριακής.