«Η Ελλάδα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, με τις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις να δίνουν και φέτος ισχυρότατο παρόν», σχολίασε ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνος Φλώρος με αφορμή 3ης Διεθνή Έκθεση Άμυνας.

Ο κ. Φλώρος σε ανάρτησή του στο Facebook χαιρέτησε τα εγκαίνια της 3ης Διεθνούς Έκθεσης Άμυνας και Ασφάλειας «DEFEA 2023», η οποία πραγματοποιείται στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, στον διεθνές αεροδρόμιο Αθηνών.

Παράλληλα ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ έγραψε στην ανάρτησή του:

Στο περίπτερο του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας που φιλοξενείται στην έκθεση, προβάλλεται το φάσμα δραστηριοτήτων και δράσεων των Ενόπλων Δυνάμεων και η ενεργή συμμετοχή τους σε διεθνείς οργανισμούς, στο ΝΑΤΟ και στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Νικόλαο Παναγιωτόπουλο, τον υφυπουργό Εθνικής Άμυνας, Νίκο Χαρδαλιά και τον υπουργό Άμυνας της Κυπριακής Δημοκρατίας, Μιχάλη Γιωργαλλά, επισκεφτήκαμε τα περίπτερα του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, του ΓΕΕΘΑ και του υπουργείου Άμυνας της Κυπριακής Δημοκρατίας, για τα οποία θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια για την σπουδαία παρουσία τους.

Με τον υπουργό και τον υφυπουργό Εθνικής Άμυνας, τον πρέσβη των ΗΠΑ στην Αθήνα, George J. Tsunis, τον πρόεδρο του Ελληνοαμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, Νικόλαο Μπακατσέλο, και τον Assistant Secretary of the Army – Acquisition, Logistics & Technology, Doug Bush, είχαμε την χαρά και την τιμή να εγκαινιάσουμε το περίπτερο των ΗΠΑ που φιλοξενεί εκθέματα της αμυντικής της βιομηχανίας. Η επίσκεψή μου ολοκληρώθηκε με περιήγηση στα εντυπωσιακά περίπτερα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και του Ισραήλ, καθώς και στα περίπτερα των εγχώριων και διεθνών εταιριών Αμυντικού Υλικού”, κατέληξε στην ανάρτησή του ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ.