Αντιπροσωπεία της UNICEF στην Ελλάδα με επικεφαλής τον κ. Luciano Calestini διπλωματικό εκπρόσωπο της διεθνούς οργάνωσης για τα δικαιώματα του παιδιού στην Ελλάδα, επισκέφθηκε την Πέμπτη 4 Μαϊου τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη. Στην συνάντηση συμμετείχαν επίσης τα στελέχη της UNICEF στη χώρα μας Λίνα Αντάρα και Γιάννης Παπαχριστοδούλου, ο Αντιπεριφερειάρχης Κρήτης Γιώργος Πιτσούλης, και ο γενικός διευθυντής δημόσιας υγείας και κοινωνικής μέριμνας Περιφέρειας Κρήτης Σπύρος Επιτροπάκης.

Στο πλαίσιο της συνάντησης, ο διπλωματικός εκπρόσωπος της UNICEF στη χώρα μας παρουσίασε στον Περιφερειάρχη Κρήτης το έργο της οργάνωσης στην Ελλάδα, την  ανάληψη κοινών δράσεων-συνεργασιών για την προώθηση των δικαιωμάτων των παιδιών στη Κρήτη, όπως επίσης το πρόγραμμα «Φιλικές Πόλεις για τα Παιδιά».

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης ευχαρίστησε για την ενημέρωση αναφέροντας ότι η Περιφέρεια Κρήτης πάντα ήταν και θα είναι αρωγός στο έργο της UNICEF στο νησί μας. Από την πλευρά του ο κ. Calestini ευχαρίστησε τον κ. Αρναουτάκη για την θερμή συνεργασία και στήριξη στο έργο της UNICEF.