Χαμός επικράτησε στο πλατό του My Style Rocks την Τετάρτη, με τον Στέλιο Κουδουνάρη και τον Δημήτρη Σκουλό να αποχωρούν.

Η έντονη αντίδραση των κριτών ήρθε όταν παρουσιάσε το νέο look της η Χριστιάννα.

Η νεαρή διαγωνιζόμενη απογοήτευσε την κριτική επιτροπή με την εμφάνιση που επέλεξε, με τον Στέλιο Κουδουνάρη και τον Δημήτρη Σκουλό να ζητούν εξηγήσεις από τις συμπαίκτριές της για τις βαθμολογίες που της έδωσαν, που, όπως είπαν, «δεν άξιζε κάτι παραπάνω από άσο».

«Πιστεύεις ότι εμείς έχουμε χρόνο να ακούμε αυτές τις βλακείες; Έρχεσαι μετά από τόσα επεισόδια έτσι και μας ειρωνεύεσαι; Για ποιον λόγο; Έρχεσαι μετά από τόσα επεισόδια έτσι και μας ειρωνεύεσαι; Για ποιον λόγο; Και σου βάλανε και όλες 2; Μας τρολάρετε όλες μαζί», είπε εμφανώς εκνευρισμένος ο Στέλιος Κουδουνάρης.

My Style Rocks: «Όταν τελειώσει το θέατρο του παραλόγου πείτε μου να έρθω» είπε, αποχωρώντας, ο Στ. Κουδουνάρης
«Εγώ φεύγω, πάω να πιω έναν καφέ, και όταν τελειώσει το θέατρο του παραλόγου, πείτε μου να έρθω», είπε αμέσως μετά ο Στέλιος Κουδουνάρης και αποχώρησε από το πλατό του My Style Rocks.

Τον λόγο πήρε ο Δημήτρης Σκουλός, ο οποίος εξέφρασε επίσης την αντίθεσή του στη βαθμολογία για το ντύσιμο της Χριστιάνας.

«Προσωπικά, εμένα τα κορίτσια δεν θα έχουν πλέον το δικαίωμα να με ρωτάνε γιατί βάζω αυτόν τον βαθμό. Θα εξηγώ, γιατί είναι η δουλειά μου, θα πρέπει να εξηγώ πώς να βελτιώσετε το look. Αυτό είναι τρολάρισμα, δεν μπορούν να μην καταλαβαίνουν τι γίνεται ή είναι τυφλές; Προσβάλλει εμάς, φτάνει, έλεος» τόνισε, ακολουθώντας τον Στέλιο Κουδουνάρη έξω από το πλατό.

Δείτε το απόσπασμα από το My Style Rocks: