Στην υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη, μετά την καταγγελία εις βάρος του για βιασμό και σωματική βλάβη, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, η Βάνα Μπάρμπα σε συνέντευξη που παραχώρησε.

Η γνωστή ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Super Κατερίνα», όπου κλήθηκε να σχολιάσει τον σάλο που έχει ξεσπάσει γύρω από τον συνάδελφό της και ευρωβουλευτή που διεγράφη από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Η Βάνα Μπάρμπα προχώρησε, μάλιστα, και σε αποκαλύψεις, αφού ανέφερε ότι είχε ακούσει πριν γίνει γνωστή η υπόθεση, και ενώ βρισκόταν σε πολιτικό τραπέζι, ότι «τώρα θα σκάσει ότι ένας άνθρωπος πολύ γνωστός έχει κακοποιήσει γυναίκες», ενώ πρόσθεσε ότι αναμένονται ανάλογου τύπου αποκαλύψεις και για ακόμη ένα γνωστό πρόσωπο.

Βάνα Μπάρμπα: Το ότι ακουγόμαστε στο Ευρωκοινοβούλιο ότι οι Έλληνες είμαστε αναξιόπιστοι είναι τρομερό

«Δεν τον γνωρίζω καθόλου τον Αλέξη Γεωργούλη. Δεν είχα ποτέ σχέσεις, δεν τον γνώριζα. Ήταν ένα συμπαθητικό παιδί. Η υπόθεση Γεωργούλη μού προκαλεί μια βαθιά απογοήτευση και μια στεναχώρια. Στεναχώρια γιατί πρώτα απ’ όλα ντροπιάζεται η πατρίδα μας, και από το θέμα της Εύας Καϊλή, που ήταν τραγικό. Οι Έλληνες πάνε στο Ευρωκοινοβούλιο και φαινόμαστε αναξιόπιστοι. Μιλάνε για Έλληνες και δεν θα ξέρουμε τι θα κάνουμε στη ζωή μας. Αισθάνομαι ντροπή», ανέφερε αρχικά η Βάνα Μπάρμπα.

«Δεν μπορώ να πω κάτι για τον Αλέξη, γιατί δεν γνωρίζω. Δεν γνωρίζω τι έγινε και τι δεν έγινε. Απλώς, θα πω ότι είναι πολύ δυσάρεστο για άλλη μια φορά, αν κάτι έχει συμβεί, γιατί προέρχεται και πάλι από τον χώρο των καλλιτεχνών. Αυτό είναι τρομακτικά δυσάρεστο. Είμαι πάντα με τις γυναίκες», συνέχισε η ίδια.

«Αν όντως υπάρχει πολιτική σκοπιμότητα, αν όντως γίνεται τέτοιο μπάχαλο, είναι ένας εξευτελισμός των αξιών και τι μηνύματα περνάμε στα νέα παιδιά. Πώς να μην απαξιώσουν την ελληνική πολιτική; Δεν πρέπει να υπάρχουν δύο μέτρα, δύο σταθμά. Όταν ξεκίνησε η ιστορία με τον Φιλιππίδη είπαμε “άρον άρον σταύρωσον αυτόν”. Λέγαμε αφήστε τη Δικαιοσύνη να μιλήσει. Βγήκε αθώος για τους βιασμούς. Υπήρχε ένα ανήθικο κομμάτι που τον αφάνιζε», τόνισε η ηθοποιός.

«Αν το έχει κάνει ο Γεωργούλης, αυτό θα φανεί. Το ότι ακουγόμαστε στο Ευρωκοινοβούλιο ότι οι Έλληνες είμαστε αναξιόπιστοι είναι τρομερό. Ετοιμάζεται και τρίτο “χτύπημα”, για άλλο πρόσωπο. Δεν ξέρω βέβαια, λέγονται και πολλά. Όπως και αυτό με τον Γεωργούλη το είχαμε ακούσει σε συζήτηση ότι “τώρα θα σκάσει ότι ένας άνθρωπος πολύ γνωστός έχει κακοποιήσει γυναίκες”. Σε πολιτικό τραπέζι είχε γίνει αυτή η συζήτηση» αποκάλυψε, κλείνοντας τη σχετική τοποθέτησή της, η Βάνα Μπάρμπα.