Στα γενέθλια της εφημερίδας Today Free Press του ομίλου Ανέστη Γερονικολάκη, η οποία ξεκίνησε την έκδοση της τον Απρίλιο το 2022 και κυκλοφορεί με συνέπεια στις αρχές της και με σεβασμό στην αλήθεια και τον αναγνώστη, βρέθηκε και μίλησε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο κ. Γεωργιάδης συνεχάρη τον πρόεδρο της εφημερίδας κ. Ανέστη Γερονικολάκη για την επιτυχημένη αυτή προσπάθεια. Επίσης ευχήθηκε καλή επιτυχία στον Περιφερειάρχη Αττικής τον κ. Γιώργο Πατούλη, την υφυπουργό Τουρισμού την κ. Σοφία Ζαχαράκη, στον βουλευτή Κωνσταντίνο Κυρανάκη και άλλους καλεσμένους.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του αναφέρθηκε στη σημαντική αύξηση του ρυθμού ανάπτυξης της χώρας μας η οποία επιτεύχθηκε μέσα σε αυτά τα χρόνια χάρη στις υπεράνθρωπες προσπάθειες του πρωθυπουργού Κυρ. Μητσοτάκη, στις μεγάλες επενδύσεις που ξεκίνησαν, όπως το μεγάλο logistic center στη Θεσσαλονίκη και το μεγάλο Logistic Center που ξεκινάει στο Θριάσιο στο Δήμο Φυλής που αναμένεται να γίνει το μεγαλύτερο Logistic Center στη Δυτική Αττική.

Κλείνοντας μίλησε για το πρωτογενές πλεόνασμα που πέτυχε η Ελλάδα το 2022 και για τη σημασία του για τον απλό πολίτη.

Ευχαριστούμε όλους όσοι παρεβρέθηκαν στην εκδήλωση και έδειξαν ο καθένας με τη σειρά τους τη στήριξη τους στον κ. Γερονικολάκη και το έργο του.

Δείτε το βίντεο