Χθες γίναμε όλοι μάρτυρες ενός ακόμα τραγικού περιστατικού, μιας οργανωμένης επίθεσης σε βάρος αστυνομικών. 35 αλήτες  με καλυμμένα τα πρόσωπά τους βγήκαν από την ΑΣΟΕΕ, έκλεισαν την Πατησίων, έβαλαν φωτιά σε κάδους και στη συνέχεια επιτέθηκαν με πέτρες σε αστυνομικούς. Ο αστυνομικός αναγκάστηκε, φυσικά, να κάνει χρήση του υπηρεσιακού του όπλου και να πυροβολήσει στον αέρα, φοβούμενος για τα χειρότερα.

Αν δεν είχε πυροβολήσει ο αστυνομικός για να σώσει τη ζωή του, σήμερα θα είχαμε άλλη μία τραγική είδηση. 

Όταν κινδυνεύει η ζωή ενός αστυνομικού, θα πρέπει να προβλέπεται να κάνει χρήση του υπηρεσιακού του όπλου, εφόσον δεν υπάρχει κίνδυνος να πλήξει κάποιον συνάνθρωπό του. 

Οι αστυνομικοί, είναι κι αυτοί άνθρωποι. Έχουν κι αυτοί οικογένειες. Αυτό πολλές φορές το ξεχνάμε. Ο συγκεκριμένος αστυνομικός, είναι πατέρας 2 παιδιών ΑμΕΑ. Αν πάθαινε κάτι, ποιος θα μεγάλωνε τα παιδιά του; Οι μπαχαλάκηδες;

Ας μας πουν οι υπεύθυνοι της Αστυνομίας αν συνελήφθη κάποιος από τους κουκουλοφόρους και με ποια κατηγορία. Κανείς, τίποτα! Δεν υπάρχουν ευθύνες; Κρύβεται ολόκληρο Υπουργείο και το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ πίσω από τρεις αστυνομικούς που καθημερινά είναι μέρα νύχτα στο δρόμο.

40 χρόνια καμία κυβέρνηση δεν κατάφερε να σπάσει αυτό το απόστημα.
Ας μας πει ο κύριος Μητσοτάκης, πότε τελικά θα κοιμόμαστε με τις πόρτες και τα παράθυρα ανοιχτά.

Ως πότε θα τους ανεχόμαστε; Ως πότε θα τους προστατεύετε;

ΩΣ ΕΔΩ! Πρέπει η κυβέρνηση επιτέλους να πάρει τα μέτρα της. Συλλήψεις, προσαγωγές και αυστηρά μέτρα, ώστε να μην ξαναδούμε τέτοιες εικόνες. 

 

Στις 21 Μαΐου πηγαίνουμε όλοι να ψηφίσουμε.

 

Πάμε

να αλλάξουμε την Ελλάδα!

 

Αφροδίτη Λατινοπούλου

Πρόεδρος ΠΑΤΡΙΔΑ – ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΛΑΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ