Συνελήφθησαν -3- άτομα μέλη συμμορίας που αποπειράθηκαν να ληστέψουν δύο ανήλικους τραυματίζοντας τον έναν εξ’ αυτών την 8-3-2023 στον Κολωνό

Από την Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κολωνού της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής,  συνελήφθησαν απογευματινές ώρες της 13-3-2023, τρεις ημεδαποί, δύο 16χρονοι και 15χρονος για σύσταση συμμορίας, απόπειρα ληστείας κατά συναυτουργία, επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης απόπειρας ληστείας, που διαπράχθηκε βραδινές ώρες της 8-3-2023 στον Κολωνό, σε βάρος δύο ανηλίκων και έπειτα από συνδυαστική αξιοποίηση αποδεικτικών μέσων και πληροφοριακών στοιχείων, ταυτοποιήθηκαν οι ανωτέρω κατηγορούμενοι και μετά από στοχευμένες αναζητήσεις, εντοπίστηκαν  σε πάρκο στην περιοχή των Αμπελοκήπων.

Ειδικότερα, βραδινές ώρες της 8-3-2023, οι δράστες προσέγγισαν δύο 17χρονους και με την απειλή όπλου και τη χρήση σωματικής βίας αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν τα κινητά τους τηλέφωνα, χωρίς να τα καταφέρουν.

Κατά την δράση τους τραυμάτισαν τον έναν από τους δύο 17χρονους στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Οι συλληφθέντες οδηγηθήκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.