Το εστιατόριο ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ που βρίσκεται στο υπερσύγχρονο γήπεδο της ΑΕΚ OPAP ARENA – Κέντρο Αθλητισμού, Μνήμης και Πολιτισμού άνοιξε τις πόρτες του και υποδέχτηκε στη σάλα του, δημοσιογράφους από τον χώρο της γεύσης και του αθλητικού ρεπορτάζ σε μια βραδιά γευστικής γνωριμίας.

Τους καλεσμένους υποδέχτηκαν και καλωσόρισαν οι κ.κ. Χρήστος Αθανασιάδης, Χρήστος Παπαδημητρίου, Δημήτρης Χριστοφορίδης, Μάνος Γαβράς και Κώστας Μαστοράκης, εκ μέρους της εταιρείας Gendal, μέλος του nice n’ easy group η οποία διαχειρίζεται τις f&b υπηρεσίες του γηπέδου.

Το μενού της γευστικής δοκιμής περιελάμβανε πιάτα όπως ελαφριά αγιόλι με αμύγδαλα, παστουρμαδόπιτα με χειροποίητο φύλλο, ταρτάρ μόσχου ”σουτζουκάκι συρνέικο’, πολίτικη σαλάτα, μαντί γεμιστά με κιμά μόσχου, σουβλάκια προβατίνας και κρεμώδη χαλβά με παστέλι σουσαμιού ως γλυκιά επίγευση.

Στο μενού περιλαμβάνονται πιάτα μαγειρεμένα με ελληνικές πρώτες ύλες και βιολογικά, ποιοτικά και αγνά υλικά. Παραδοσιακές προτάσεις με γεύσεις και αρώματα από την αστική κουζίνα της Πόλης και της Μικράς Ασίας, που συνδιαλέγονται ευφάνταστα με τις σύγχρονες γαστρονομικές τάσεις και την υψηλή τεχνική.

Κάθε Κυριακή μπορείτε να απολαύσετε ο Βυζαντικό Πρωινό με πολλά μικρά γευστικά πιάτα όπως παραδοσιακά σερβίρεται στην Πόλη.

Το εστιατόριο Βυζαντινό χωρητικότητας 1.000 τμ και πανοραμική θέα στον αγωνιστικό χώρο είναι ανοιχτό Πέμπτη έως Παρασκευή 18:00 – 24:00, Σάββατο – Κυριακή 12:00 – 24:00 καθώς και τις ημέρες των αγώνων.