Ένα νέο ξενοδοχείο καταλαμβάνει εδώ και λίγο καιρό τα κεντρικά τράπεζας στο κέντρο του Λος Άντζελες: το Hotel Per La στεγάζεται στο νεοκλασικό Giannini Building που ανεγέρθη το 1922 ως τα κεντρικά της Bank of Italy. Τα 930 τετραγωνικά μέτρα των χώρων του αναζωογόνησε η ντιζάινερ εσωτερικών χώρων Jaqui Seerman, αντλώντας έμπνευση από τη σύνδεση του κτηρίου με την Ιταλία.

«Όντας νεύμα προς τις ιστορικές απαρχές του κτηρίου ως λαϊκή τράπεζα (https://www.instagram.com/p/Cj1Mu4fMTQc/), η επωνυμία “Per La” μεταφράζεται στα ιταλικά ως “για τους”» είπαν από το ξενοδοχείο. «Ο ιδρυτής (της τράπεζας), ο Amadeo Pietro Giannini, πίστευε στην αξιοπρέπεια και τις ικανότητες αυτών που συνήθως είναι παραμελημένοι, εκφράζοντας το περιεκτικό πνεύμα και επωνυμία του ξενοδοχείου, το οποίο βασικά σημαίνει “για το Λος Άντζελες και για ανθρώπους σαν κι εσάς”» πρόσθεσαν.

Οι επιλογές για φαγητό στο ξενοδοχείο περιλαμβάνουν το Per L’Ora, όπου σερβίρεται ιταλική κουζίνα και χαρακτηρίζεται από απαλή χρωματική παλέτα σε διακοσμητικά στοιχεία επηρεασμένα από τις αρχές της δεκαετίας του 2000 (https://www.instagram.com/p/Ckg5EjiuOZl/).