Στην ατζέντα της συζήτησης του πολιτευτή της Νέας Δημοκρατίας στο νομό Αιτωλοακαρνανίας Θανάση Παπαθανάση με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκο κυριάρχησαν τα ζητήματα της ενδυνάμωσης και αναβάθμισης των Αστυνομικών Τμημάτων και Τμημάτων Ασφαλείας της Αιτωλοακαρνανίας, η ενίσχυση του ανθρωπίνου δυναμικού προκειμένου να καλυφθούν  οι αυξημένες απαιτήσεις, καθώς και η βελτίωση της υλικοτεχνικής υποδομής στις αστυνομικές μας υπηρεσίες.

Ο Υπουργός εξέφρασε το ενδιαφέρον του για τα ζητήματα που απασχολούν την Αιτωλοακαρνανία και συμφωνήθηκε η συνεχής μεταξύ τους επικοινωνία για την επίλυση των διαφόρων προβλημάτων, λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες και ιδιαιτερότητες της περιοχής.

Κοινός τους στόχος είναι η εμπέδωση του αισθήματος ασφαλείας και η διευκόλυνση του έργου της Αστυνομίας προς όφελος της καθημερινότητας των πολιτών του νομού Αιτωλοακαρνανίας.

Όπως ανέφερε ο Θανάσης Παπαθανάσης «Μόνο με ουσιαστική ασφάλεια, μπορεί να υπάρξει ανάπτυξη και ευημερία στον τόπο μας. Για να ανεβάσουμε μαζί την Αιτωλοακαρνανία ψηλά!»