Σε ηλικία 60 ετών «έφυγε» σήμερα από τη ζωή ο Γιώργος Κατσούλης, που επί σειρά ετών υπήρξε μία από τις σημαντικότερες φυσιογνωμίες της ελληνικής υδατοσφαίρισης. Γέννημα-θρέμμα Πειραιώτης, αγωνίστηκε ως πολίστας στον Ολυμπιακό από το 1978 ως το 1990, ενώ ήδη από το 1988 ξεκίνησε να ασχολείται με τη γυναικεία υδατοσφαίριση, δημιουργώντας τμήμα γυναικείου πόλο στους «ερυθρόλευκους» και ανεβάζοντας την ομάδα στν Α΄ Εθνική. Έμεινε στον πάγκο ως το 1993 και στη συνέχεια μεταπήδησε στην ομάδα των ανδρών, ως συνεργάτης τριών εκ των κορυφαίων ξένων προπονητών που ήρθαν στην Ελλάδα, του Μπόρις Ποπόφ, του Μίλε Νάκιτς και του Νίκολα Στάμενιτς.

Το 2000 ο Γιώργος Κατσούλης ανέλαβε τη γυναικεία ομάδα της Γλυφάδας, με την οποία πανηγύρισε δύο πρωτάθληματα και είχε δύο συμμετοχές στο final-4 του Champions Cup, και ακολούθησε η Βουλιαγμένη, με την οποία το 2003 κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδας και το LEN Trophy. Αργότερα εργάστηκε ως πρώτος προπονητής στον Εθνικό, ενώ το 2016 επέστρεψε στον Ολυμπιακό, ως συνεργάτης του Χάρη Παυλίδη. Μάλιστα, με εκείνον ως πρώτο προπονητή (ο Παυλίδης ήτων τιμωρημένος), οι «ερυθρόλευκες» νίκησαν μέσα στο Λαιμό τη Βουλιαγμένη στον κρίσιμο τέταρτο τελικό των πλέι-οφ και ισοφάρισαν τη σειρά σε 2-2, πριν κατακτήσουν τον τίτλο στον Πειραιά.

Από το 2020 ο Κατσούλης εντάχθηκε στο τεχνικό επιτελείο της γυναικείας ομάδας του Πανιωνίου, ενώ το τελευταίο διάστημα έδωσε μάχη με τον καρκίνο, από την οποία δεν κατόρθωσε να βγει νικητής.