Μετά από τρία χρόνια αποχής λόγω κορονοϊού, τα ΚΑΠΗ του Δήμου Αχαρνών έκοψαν την πίτα τους σε μια άρτια οργανωμένη εκδήλωση, παρουσία του Δημάρχου Αχαρνών Σπύρου Βρεττού, της Διοίκησης και των εργαζομένων της ΔΗΦΑ, μελών από όλα τα ΚΑΠΗ του Δήμου καθώς και εκπρόσωπων της δημοτικής αρχής.

Ο Δήμαρχος Αχαρνών Σπύρος Βρεττός στον σύντομο χαιρετισμό του ευχαρίστησε τη διοίκηση και τους εργαζόμενους της ΔΗΦΑ για τις υπηρεσίες που προσφέρουν και υπογράμμισε ότι στο εγγύς μέλλον θα λειτουργήσουν δύο, ακόμη, ΚΑΠΗ σε Θρακομακεδόνες και Ολυμπιακό χωριό, τονίζοντας ότι έχουν προγραμματιστεί νέα πράγματα για τα ΚΑΠΗ.

Από τη μεριά της η Πρόεδρος της Δημοτικής Φροντίδας Αχαρνών Αγγελική Ζαχαριάδη ευχαρίστησε τους εργαζόμενους για τις υπηρεσίες τους και ευχήθηκε Υγεία και δημιουργική χρονιά στα μέλη των ΚΑΠΗ. “Είμαστε εδώ για να στηρίξουμε την τρίτη ηλικία! Καλή και ευλογημένη χρονιά σε όλους”, τόνισε χαρακτηριστικά.

Ακολούθησε ένα όμορφο γλέντι με πολύ κέφι, χορό και τραγούδι από τη λαϊκή ορχήστρα της ΔΗΚΕΑ.

Δίπλα στα μέλη των ΚΑΠΗ βρέθηκαν: ο βουλευτής Ανατολικής Αττικής Βασίλης Οικονόμου,  οι αντιδήμαρχοι Μιχάλης Βρεττός, Δημήτρης Κωφός, Νίκος Ξαγοράρης, η πρόεδρος της Αρωγής Μαρία Μπούκη, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Αναπτυξιακής, Γιάννης Μίχας, μέλη της δημοτικής αρχής και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι.