Μόνιμη εγκατάσταση ασθενοφόρου στο Δήμο Σαρωνικού, το οποίο θα αρχίσει να λειτουργεί από τον Απρίλιο, ανακοίνωσε ο «γαλάζιος» βουλευτής Βασίλης Οικονόμου.

Ο κ. Οικονόμου σε μία μακροσκελή ανάρτηση στο Facebook, τόνισε πως «η Υγεία και φροντίδα των πολιτών είναι εξαιρετικά σημαντική! Άμεση λύση δόθηκε στους κατοίκους του Δήμου Σαρωνικού για μόνιμη εγκατάσταση ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ ώστε να αποφεύγονται μοιραία περιστατικά».

«Αφού εξετάστηκαν ενδελεχώς τα ιδιαίτερα γεωγραφικά χαρακτηριστικά, ο υψηλός χρόνος διακομιδής καθώς και ο αυξημένος αριθμός περιστατικών τα τελευταία χρόνια κρίθηκε αναγκαία η μόνιμη εγκατάσταση ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ με έδρα τα γραφεία του σωματείου ΣΤΗΡΙΞΗ (Δωδακανήσου 3-Κύπρου). Ο Πρόεδρος του ΕΚΑΒ δεσμεύτηκε πως η λειτουργία του θα αρχίσει από τον Απρίλιο αφού πρώτα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία των νέων προσλήψεων για τα πληρώματα των ασθενοφόρων» τόνισε ο βουλευτής ανατολικής Αττικής.

«Μετά από αίτημα της Προέδρου της Ένωσης Συλλόγων Σαρωνικού, Άντζυς Προκόπη με πρωτοβουλία μου πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ, Νίκο Παπαευσταθίου» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Οικονόμου.