Στο λυκαυγές του 2023 έχουμε χρέος να αναστοχαστούμε τα πεπραγμένα της χρονιάς που φεύγει, αλλά και όλων των προηγούμενων χρόνων και να χαράξουμε από καρδιάς και βάθους ψυχής, με αυτογνωσία, ειλικρίνεια και ανιδιοτέλεια, τις συντεταγμένες της πορείας μας μέσα στη χρονιά που έρχεται.

Η Ελλάδα απειλείται όχι μόνον από την γείτονα χώρα Τουρκία αλλά και από τα μεγάλα προβλήματα που την ταράζουν συθέμελα.

Η ατζέντα της παγκοσμιοποίησης, υλοποιείται συστηματικά από τις ηγεσίες των κομμάτων του Εθνομηδενιστικού τόξου.

Αλλάζουν την πατρίδα αποκόπτοντας την από τις ρίζες της και δημιουργούν, το νέο παγκόσμιο έθνος που δεν έχει ταυτότητα και καμιά ιδιοπροσωπία.

Το βλέπουμε και δεν θέλουμε να το πιστέψουμε …

Νομίζουμε ότι ζούμε σε μια άλλη χώρα που βασιλεύει η αθεΐα και όχι ο αληθινός Θεός, που κυριαρχεί ο καταναλωτισμός, η φιληδονία με ανάδειξη της πανσεξουαλικότητας, κατάργηση του γάμου ανδρός-γυναικός, της παραδοσιακής οικογένειας και στη θέση τους μπαίνει η σεξουαλική διαστροφή και ο διαφορετικός ιδιαίτερος σεξουαλικός προσανατολισμός, ως το αποδεκτό κοινωνικά μοντέλο!

Θέλουν να ζήσουμε χωρίς καμιά ταυτότητα, χωρίς σεξουαλικό προσανατολισμό, χωρίς ιδανικά, χωρίς αξίες, χωρίς πατρίδα, χωρίς οικογένεια και κυρίως χωρίς Θεό!

Τι έχουμε ακόμα να ζήσουμε Θεέ μου επί Μητσοτάκη του μικρού;

Ελλάδα χωρίς Ελληνόπουλα.

Ελλάδα, χώρα που θα κατοικείται από λαθραία εισερχόμενους αλλοδαπούς και αλλόθρησκους.

Μια χώρα που θα την χρησιμοποιούν ως χώρο υποδοχής ή και «αποθήκης» ισλαμιστών Αφρικανών και Ασιατών, που θα συντηρούνται και θα σιτίζονται με επιδόματα από την υπερφορολόγηση των βιοπαλαιστών Ελλήνων!

Γιατί δεν αντιδρά ο ιστορικός υπερήφανος ελληνικός λαός αν και εγκαίρως ενημερώθηκε, για τα επερχόμενα δεινά της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ από τον Μακαριστό Αρχιεπίσκοπο Ελλάδος ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ;

Ο Σημίτης άνοιξε την ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ και στα βήματα του συνεχίζει, ο διάδοχος του Μητσοτάκης αφού προηγήθηκε ο ΑΘΕΟΣ Τσίπρας.

Το κατασκεύασμα της πολιτικής ορθότητας της ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ, καταπιέζει τους ελεύθερους Έλληνες που είναι έτοιμοι να εκραγούν.

Μπορεί να μην αντιδρά, ούτε με την πρωτοφανή εκτόξευση της τιμής των βασικών αγαθών και του ρεύματος, όταν έφτασε να μετρά τα λεπτά του ευρώ για να βγάλει τις γιορτές και όταν μαζί με την ακρίβεια, βιώνει και την αναλγησία του πολιτικού συστήματος που το βλέπει να είναι βουτηγμένο στη σαπίλα με μοναδικό του γνώμονα τη νομή της εξουσίας;

Ανεργία, Ακρίβεια, Φτώχεια, Σκάνδαλα, Υποκλοπές, Πανδημία και νέο κύμα ακρίβειας σε βασικά καταναλωτικά αγαθά, όπως τα τρόφιμα προμηνύουν οι προβλέψεις για το 2023.

«Το λίπος» των καταθέσεων και των επιστρεπτέων προκαταβολών, καθώς και των κάθε λογής επιδοτήσεων (Pass) που δόθηκαν, καταναλώθηκε απορροφώντας τα αυξημένα έξοδα και από το κόστος ενέργειας, πληθωρισμού, πρώτων υλών κ.λ.π.

Ο πληθωρισμός με μια μπουκιά κατάπιε τα μέτρα στήριξης και ακόμα επανάσταση δεν έγινε…

Οι ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΙ, μη βλέποντας το καζάνι που βράζει συνεχίζουν να γλεντοκοπάνε με τα υπερκέρδη, από τη πανάκριβη πώληση του ηλεκτρικού ρεύματος και των καυσίμων.

Η κιλοβατώρα στην Ελλάδα, από 239€ η κιλοβατώρα πήγε στα 248€,ενώ στη Γερμανία από 46€ πέφτει στα 14€(!!).

Η κιλοβατώρα, πέφτει σε όλες τις χώρες της Ε.Ε. εκτός από την Ελλάδα του Μητσοτακη, που βασιλεύει η αισχροκέρδεια των κολλητών του ΒΑΡΟΝΩΝ των Μ.Μ.Ε.!

Συγκεκριμένα η Ισπανία και η Πορτογαλία, από 41€ πάνε στα 16€, η Γαλλία από 52€ στα 32€, η Βουλγαρία από 145€ πάει στα 94€, η Ιταλία από 204€ στα 176€, η Ολλανδία από 71€ στα 65€, το Βέλγιο από 51€ στα 33€, η Σουηδία από 70€ στα 26€, η Φινλανδία από 120€ στα 48€ κλπ κλπ!!

Θα μας εξηγήσει κανείς το γιατί;

Το επόμενο έτος δεν τελειώνει το μαρτύριο, όπως τονίζει σε ανάλυσή της η Ολλανδική τράπεζα ING, έρχεται η τέλεια καταιγίδα.

Έλεος δεν υπάρχει όσο θα ακούμε τις «ντουντούκες» των Μ.Μ.Ε., περί ενισχύσεων, επιδομάτων και Full pass!

Η χώρα μας, βρίσκεται στην 105η θέση απαξίωσης και ασφυκτικού ελέγχου των μέσων ενημέρωσης, μετά την Ζιμπάμπουε.

Από που να μάθουν, οι αφελείς ψηφοφόροι, την αλήθεια από τον πρίγκιπα Πρωθυπουργό ή από τα καλοταϊσμένα παπαγαλάκια του;

Και όμως ο λαός κατάλαβε επιτέλους … 

Δημοσιεύθηκαν «οι τάσεις της MRB», όπου κατέγραψαν ότι το 73,3% των πολιτών, δεν μιλάει πια απλά για ακρίβεια, αλλά για αισχροκέρδεια!

Η πίεση στους προϋπολογισμούς των νοικοκυριών είναι αφόρητη και φυσικά με τα φιλοδωρήματα της κυβέρνησης, δεν βγαίνει ο μήνας.

Να γιατί το δίμηνο του Φεβρουαρίου-Μαρτίου υπολογίζουν, ότι θα υπάρξει η μεγάλη μεταστροφή του εκλογικού σώματος.

Να γιατί θα τρίβουν τα μάτια τους οι ηγεσίες των συστημικών κομμάτων όταν ανοίξουν οι κάλπες 

Να γιατί θα καταρρεύσουν οι μύθοι των δημοσκοπήσεων και θα αποσυντεθούν κόμματα και κληρονόμοι, πολιτικοί γόνοι και πρίγκιπες.

Η σάπια πολιτική, μιντιακή και οικονομική ΕΛΙΤ το βράδυ των εκλογών, θα προσπαθεί να κρυφτεί και να χαθεί στην αλησμονιά!

Ο λαός σαν έτοιμος από καιρό, θα προχωρήσει αποφασιστικά με την ψήφο του το 2023, στη Νέα Εθνική ΕΠΑΝΕΚΚΊΝΗΣΗ.

Και αυτός είναι ο μόνος αποτελεσματικός δρόμος, για την απελευθέρωση και την δίκαιη τιμωρία των εφιαλτών ΜΑΛΙΣΤΑΝΘΡΩΠΩΝ των ξένων δυναστών.

Με τη δύναμη που του δίνουν οι εκλογές, θα έρθει η Πολιτική Ανάσταση!

Οι ΓΑΛΑΖΙΟΙ κοψοχέρηδες, με την ψήφο θα τιμωρήσουν τους υπεύθυνους που τον κατάντησαν νεόπτωχο χωρίς ελπίδα και όνειρα.

Ήδη από το Μαξίμου και τη Πειραιώς, έχουν ψηλά τη θεωρία της «χαμένης ψήφου» για να αποφύγουν διαρροές προς μικρότερα πατριωτικά κόμματα της δεξιάς και της ευρύτερης κεντροδεξιάς.

Σιγοντάρει και η συντριπτική πλειοψηφία των Μ.Μ.Ε. και των εξαγορασμένων γραφιάδων, που έχουν αποδεχτεί τους όρους του παιχνιδιού που έχει επιβάλει η ΝΤΑΒΑΤΖΙΔΟΚΡΑΤΙΑ και παίζουν, όπως τους προστάζει, ο Μητσοτάκης χωρίς να ντρέπονται, γιατί εργάζονται -όπως λένε- σε μέσα που δεν τους ανήκουν και απλά εκτελούν πειθήνια, τις εντολές του «επιδοτούμενου αφεντικού από το ΚΡΑΤΙΚΟ χρήμα.

Σιωπούν, σε όσα με θρασύτητα και υποκριτικά ακούγονται.

Σιωπούν ακόμα και για την κοροϊδία της συγκράτησης των τιμών, με το «ΚΑΛΑΘΙ ΤΟΥ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΟΥ».

Σιωπούν ακόμα και όταν τα κεντροδεξιά εξ ορισμού πατριωτικά κόμματα, δεν έχουν πάρουν θέση, έστω και για τους τύπους, για την επαίσχυντη απόφαση του Πρωτοδικείου της Φλώρινας, όπου ανοίγει τον δρόμο στην αναγνώριση Εθνικών μειονοτήτων.

Όσο και να σιωπούν ο λαός κατάλαβε πως δεν υπάρχει άλλη λύση, για την Ελλάδα και τον Ελληνισμό, από την απελευθέρωση του από τα δεσμά της ληστρικής υποδούλωσης των μνημονίων, και του ψευδούς χρέους κτλ., για την οποία απελευθέρωση όλα τα υποτελή εθνομηδενιστικά κόμματα ποιούν την κατοχική νύσσα.

Η λύση είναι η συγκρότηση μιας νέας ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ, που θα οδηγήσει τη χώρα σε πραγματική ανάπτυξη, πρόοδο και αξιοπρέπεια, υλοποιώντας τα οράματα του ΕΘΝΑΡΧΗ Κωνσταντίνου Καραμανλή για ένα σύγχρονο κράτος.

Τη λύση θα την δώσει η σιωπηλή πλειοψηφία στη κάλπη.

Δεν θα απέχουμε οι πατριώτες δεξιοί, ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟΙ, γνήσιοι ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ και προφανώς δεν θα ψηφίσουμε Μητσοτάκη, ούτε βεβαίως ΣΥΡΙΖΑ, ούτε το αλληθωρίζουν ΠΑΣΟΚ.

Ψηφίσουμε μικρά κόμματα που δεν θα συνεργαστούν με τον Μητσοτάκη ούτε με τον Τσίπρα, αλλά που θα μπορούσαν να συγκυβερνήσουν με μια ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΗ Ν.Δ. ή και με παρόμοιο σκεπτικό, κόμματα που θα καταστήσουν έτσι σχεδόν μονόδρομο τη συναινετική αλλαγή ηγεσίας της ΝΔ αμέσως μετά τις πρώτες εκλογές.

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΘΝΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ στις επερχόμενες εκλογές.

Ο -όποιοι- πατριώτες πολιτικοί εντός ΝΔ ξέρουν κι αυτοί πως πρέπει να πράξουν όπως η σιωπηλή πλειοψηφία της βάσης της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!

Να ψηφίσουν κόμματα που θα αγωνιστούν για μια καλύτερη ζωή για όλους και κυρίως, για τους πιο αδύναμους και ευάλωτους ανθρώπους.

Όλοι μαζί οι καθαρόαιμοι ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ, μπορούμε να ξαναπάρουμε την μοίρα μας στα χέρια μας.

Όλοι, όσοι ανασκιρτούμε και συγκινούμαστε όταν διαβάζουμε:

«Γνώμες, καρδιές, όσοι Έλληνες,
ό,τι είστε, μην ξεχνάτε,
δεν είστε από τα χέρια σας
 μονάχα, όχι. Χρωστάτε
 και σε όσους ήρθαν, πέρασαν,
θα ’ρθούνε, θα περάσουν.
Κριτές, θα μας δικάσουν
οι αγέννητοι, οι νεκροί…».

Αυτές οι σκέψεις υπαγορεύονται από την αταλάντευτη βούλησή μου, να υπηρετώ με συνέπεια και ευθύνη το τρίποδο πάνω στο οποίο στερεώνεται η εθνική μας υπόσταση.

Τη Δημοκρατία, την Ορθοδοξία και την οικογενειακή και κοινωνική συνοχή.

Και είναι περισσότερο από ποτέ αναγκαίο, μέσα στο 2023, να υπηρετήσουμε με την ψήφο μας αυτά τα ιδεώδη.

Δεν θα αφήσουμε τους άχρωμους, ΜΑΛΙΣΤΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, να μας πάρουν την πατρίδα και να εγκαθιδρύσουν την δικτατορία των αντικοινωνικών πολιτικών επιλογών, που καλύπτουν μειονοτικές, θρησκευτικές, σεξουαλικές, πολιτισμικές, ανήθικες και ύποπτες Μ.Κ.Ο.! Η νέα χρονιά μπορεί και πρέπει να γίνει, χρονιά ορόσημο για τη νέα παλιγγενεσία!!!