Γ. Πατούλης: «Υποδεχόμενοι το 2023, ας γυρίσουμε σελίδα με πίστη στις νέες προοπτικές που ανοίγονται μπροστά μας, για την Αττική μας και για όλη τη χώρα»

Παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας κυρίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου τελέστηκε υπό τη διοργάνωση της Περιφέρειας Αττικής στον Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών η καθιερωμένη πανηγυρική Δοξολογία για το νέο έτος, χοροστατούντος του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου.

 Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης μαζί με τον Δήμαρχο Αθηναίων Κ. Μπακογιάννη και τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο υποδέχθηκαν στην είσοδο της Μητρόπολης την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κ. Σακελλαροπούλου και τον Πρωθυπουργό Κ. Μητσοτάκη, ενώ στρατιωτικό άγημα απέδιδε τιμές.

Τη Δοξολογία παρακολούθησαν κατόπιν πρόσκλησης της Περιφέρειας, ο Πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας, ο Α’ Αντιπρόεδρος της Βουλής Ι. Τραγάκης, ο Υπουργός Υγείας Θ. Πλεύρης, η Υπουργός Παιδείας Ν. Κεραμέως, ο Υπουργός Τουρισμού Β. Κικίλιας, η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Λευτέρης Οικονόμου. Επίσης από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ο βουλευτής Κώστας Ζαχαριάδης, ο βουλευτής Κώστας Σκανδαλίδης εκπροσωπώντας το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Απόστολος Κακλαμάνης, ο Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Γ. Βλάχος,  η Πρόεδρος του Αρείου Πάγου Μ. Γεωργίου, ο Πρόεδρος του Ελεγχτικού Συνεδρίου Ι. Σαρμάς, η Πρόεδρος του Νομικού Συμβουλίου Ε. Βελώνη, ο Εκπρόσωπος του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας Μητροπολίτης Γουινέας κ. Γεώργιος, ο Έξαρχος του Παναγίου Τάφου Πατριαρχείου Ιεροσολύμων Αρχιμανδρίτης κ. Ραφαήλ, o Aρχιεπίσκοπος Ορθόδοξων Αρμενίων, ο Ραβίνος Αθηνών, εκπρόσωποι της Αγγλικανικής Εκκλησίας, εκπρόσωποι του  Λιμενικού, της Πυροσβεστικής, της Αστυνομίας.

Ακολούθως ο κ. Πατούλης μετέβη στο Προεδρικό Μέγαρο για τη διατύπωση των καθιερωμένων πρωτοχρονιάτικων ευχών στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κ. Σακελλαροπούλου.

Σε δηλώσεις του επισήμανε τα εξής:

«Υποδεχόμενοι το 2023, ας γυρίσουμε σελίδα με πίστη στις νέες προοπτικές που ανοίγονται μπροστά μας, για την Αττική μας και για όλη τη χώρα. Καλή χρονιά με υγεία και ευημερία για όλο τον κόσμο».

 

 

photo-proedriko-1-1000x718
photo-doxologia-9-LR-1000x718
photo-doxologia-8-LR-1000x718
photo-doxologia-6-LR-1000x718
photo-doxologia-5-LR-1000x718
photo-doxologia-4-LR-1000x718
photo-doxologia-3-LR-1000x718
photo-doxologia-2-LR_-1000x718
photo-doxologia-1-LR-1000x716
photo-dox-1-1000x718