Τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα έψαλαν την Παρασκευή το πρωί στον Δήμαρχο Αχαρνών, Σπύρο Βρεττό, σχολεία και σύλλογοι της πόλης.

Χριστουγεννιάτικες μελωδίες και ευχές από τα παιδιά των συλλόγων, τη Φιλαρμονική και το Δημοτικό Ωδείο «πλημμύρισαν»  το γραφείο του Δημάρχου, ενώ την εορταστική ατμόσφαιρα συμπλήρωσαν Χριστουγεννιάτικα κεράσματα και εδέσματα.

Την έναρξη έκαναν οι μαθητές του 7ου Δημοτικού Αχαρνών. Ακολούθησαν ο Σύλλογος Κρητών και η Ένωση Ηπειρωτών με τις παραδοσιακές φορεσιές που είπαν τα κάλαντα του τόπου τους. Στη συνέχεια από το γραφείο του Δημάρχου πέρασαν ο Σύλλογος Πελοποννησίων και αντιπροσωπεία του Δ.Σ του Ομίλου Φίλων Δημοτικής Πινακοθήκης «Χρήστος Τσεβάς».

Ποντιακά κάλαντα τραγούδησαν τα μέλη της Εύξεινης Λέσχης Αχαρνών και . Ακολούθησαν η Φιλαρμονική, ο Λαογραφικός Σύλλογος του Κόκκινου Μύλου, το Λύκειο Ελληνίδων και οι καθηγητές του Δημοτικού Ωδείου. Επίσης, ο Δήμαρχος Αχαρνών αντάλλαξε ευχές με παίκτες και μέλη της Διοίκησης της ποδοσφαιρικής ομάδας του Αχαρναϊκού.

Πλαισιωμένος από αντιδημάρχους και μέλη της δημοτικής αρχής, ο Δήμαρχος Αχαρνών προσέφερε γούρια για τη νέα χρονιά και συνεχάρη τους συλλόγους για τη διατήρηση των εθίμων του τόπου μας.