Στραμμένα στο θέατρο Παλλάς θα είναι σήμερα το απόγευμα, λίγο μετά τις 19:00, τα βλέμματα του γαλάζιου οικοσυστήματος, καθώς ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς θα κάνει τα αποκαλυπτήρια του ιδρύματος του. Μία εκδήλωση που θα έχει ενδιαφέρουσες παρουσίες, αλλά και ενδιαφέροντα μηνύματα, καθώς όλοι περιμένουν να δουν σε τι τόνους θα εκπέμψει ο πρώην πρωθυπουργός.

Στην εκδήλωση του Παλλάς, πλην του κύριου Σαμαρά, θα είναι παρόντες άλλοι τρεις πρωθυπουργοί. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Κώστας Καραμανλής και ο Παναγιώτης Πικραμμένος. Παρόντες επίσης οι γαλάζιοι βουλευτές, ενώ προσκλήσεις εστάλησαν και στους προέδρους των κομμάτων.

Τον πρώην πρωθυπουργό θα προλογίσει ο καθηγητής του Χάρβαρντ Παναγιώτης Ροϊλός και μένει να φανεί, αν θα υπάρξουν και άλλοι ομιλητές. Μεταξύ των παρόντων, παράλληλα, θα είναι και ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και προσωπικός φίλος του κ. Σαμαρά Ευάγγελος Βενιζέλος.

«Η παρουσία του Μητσοτάκη και του Καραμανλή είναι η απόδειξη της ενότητας της ΝΔ», φέρεται να λέει σε συνομιλητές του ο κ. Σαμαράς. Ο πρώην πρωθυπουργός προσέχει τις εσωκομματικές ισορροπίες, άλλωστε, καθώς αναγνωρίζει το μείζον της εκλογικής επικράτησης της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ.