Πλήθος κόσμου και εκπρόσωποι όλων των κομμάτων, απόδειξη της διακομματικής αποδοχής που τυγχάνει ο Βαγγέλης Μπουρνούς, παραβρέθηκαν στην εκδήλωση του Δήμου Ραφήμας – Πικερμίου για τον απολογισμό του έργου της δημοτικής Αρχής 2019 -2022.

Η εκδήλωση, που όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες συγκέντρωσε πάρα πολλούς δημότες, οι οποίοι ήθελαν από πρώτο χέρι να ενημερωθούν για τα επιτεύγματα του δήμου, ο οποίος ιδιαίτερα μετά την καταστροφική πυρκαγιά έχει μεταμορφωθεί.  

Όπως ανέφερε ο δήμαρχος Βαγγέλης Μπουρνούς, πάντα βρίσκεται κοντά στους δημότες της πόλης και ζήτησε εκ νέου την στήριξη των πολιτών και την εμπιστοσύνη τους ως επιβράβευση όλων των άοκνων υπηρεσιών που αποτέλεσαν το αλφαβητάρι της ειλικρινούς επικοινωνίας μαζί τους και επίσης, όπως είπε, είναι βέβαιο ότι θα ανανεώσουν την εμπιστοσύνη τους για να ολοκληρωθεί το  έργο στον Δήμο Ραφήνας – Πικερμίου.

Ο Βαγγέλης Μπουρνούς, αφού ευαχαρίστησε τους παρευρικόμένους για την ανταπόκριση στην πρόσκλησή του και τη στήριξ’η τους, επισήμανε τις χρηματοδοτικές ευκαιρίες που αξιοποιεί ο Δήμος Ραφήνας – Πικερμίου, ώστε να υλοποιεί  ένα παράλληλο προσθετικό -εξίσου σημαντικό – έργο σε σχέση με αυτό που είχε δεσμευτεί στο προεκλογικό του λόγο, η δημοτική Αρχή.

Στην εκδήλωση, σε γνωστό ξενοδοχείο της Αθήνας παραβρέθηκαν από το χώρο της Νέας Δημοκρατίας, η Σοφία Ζαχαράκη, ο Μάκης Βορίδης, ο Βασίλης Οικονόμου, ο Γιώργος Βλάχος, ενώ από τον ΣΥΡΙΖΑ ήταν ο Χρ. Σπίρτζης και ο Πάνος Σκουρολιάκος, ο Νάσος Αθανασίου.

Επίσης την Περιφέρεια Αττικής εκπροσώπησε ο περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης και Αναπληρωτής Περιφερειάρχης και Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών Νίκος Πέππας. Ακόμη είδαμε τον πρόεδρο του ΕΣΔΝΑ Βασίλη Κόκκαλη, τον πρόεδρο του ΣΠΑΠ Βλάσης Σιώμος αλλά και πολλοί δήμαρχοι των όμορων περιοχών, όπως ο δήμαρχος Μαραθώνος Στέργιος Τσίρκας και άλλοι.