Με μια νέα σημαντική πρωτοβουλία επανέρχεται στο θέμα της διαχείρισης των αδέσποτων ο Δήμος Φυλής.

Μετά την δημιουργία κτηνιατρικής στέγης, την αγορά οχήματος περισυλλογής και τη σύναψη σύμβασης με ειδικό συνεργείο περισυλλογής αδέσποτων, εξασφάλισε χρηματοδότηση για τη δημιουργία καταφυγίου αδέσποτων, χωρητικότητας εκατό (100) ζώων, αλλά και για την προμήθεια εξοπλισμού για την ευζωΐα των ζώων συντροφιάς.

Ειδικότερα, με Απόφαση του Αναπλ. Υπουργού Στέλιου Πέτσα εγκρίθηκε σχετική πρόταση του Δήμου Φυλής, η οποία θα χρηματοδοτηθεί με το ποσόν των 994.600,00 € (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ,) από το Πρόγραμμα του Υπουργείου Εσωτερικών ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ.

Η ανάρτηση της Υπουργικής Απόφασης στη Διαύγεια προκάλεσε μεγάλη ικανοποίηση στο Δήμο Φυλής. Ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς εξέφρασε τις δημόσιες ευχαριστίες του στον Αναπλ. Υπουργό, επισημαίνοντας ότι βρίσκεται πάντα κοντά στο Δήμο Φυλής.

Δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Γιώργο Αβράμη, τους συνεργάτες του και τα υπηρεσιακά στελέχη του Δήμου. Ιδιαίτερες ευχαριστίες εκφράζει και στους φιλόζωους, που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της προσπάθειας για την προστασία των αδέσποτων. «Αποτελούν για μας πηγή έμπνευσης και πολύτιμη χείρα βοηθείας και μαζί τους θα κάνουμε ακόμα περισσότερα», τονίζει ο Χρήστος Παππούς.

Δείτε όλη την Απόφαση