Διήμερη επίσκεψη στην Πέλλα και τη Φλώρινα πραγματοποιεί από σήμερα ο υπουργός Προστασιας Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος, ο οποίος αύριο θα εκπροσωπήσει την Κυβέρνηση στις επετειακές εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της Φλώρινας.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει ανακοινωθεί, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη θα συναντηθεί, σήμερα, στις 11:45, με τον Μητροπολίτη Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας Ιωήλ στη Μητρόπολη, ενώ θα ακολουθήσει στις 12:15 σύσκεψη στη Διεύθυνση Αστυνομίας Πέλλας. Στη συνέχεια ο κ. Θεοδωρικάκος θα έχει συναντήσεις με τον αντιπεριφερειάρχη Ιορδάνη Τζαμτζή στην Περιφέρεια στις 13:15, στις 13:45 με τον δήμαρχο Εδέσσης Δημήτριο Γιάννου στο Δημαρχείο και στις 16:00 με τους βουλευτές ΝΔ Γιώργο Καρασμάνη, Διονύση Σταμενίτη και Λάκη Βασιλειάδη καθώς με μέλη Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας (ΔΕΕΠ) στα γραφεία της τοπικής κομματικής οργάνωσης.

Αργά το απόγευμα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη θα μεταβεί στη Φλώρινα, όπου στις 20:15 θα συναντηθεί με μέλη ΔΕΕΠ και τον βουλευτή Φλώρινας Ιωάννη Αντωνιάδη.

Αύριο 8/11/2022, ημέρα εορτασμού της 110ης Επετείου των Ελευθερίων της Φλώρινας, ο κ. Θεοδωρικάκος θα παραστεί εκπροσωπώντας την Κυβέρνηση, στις 11:00 στην Επιμνημόσυνη δέηση στο χώρο του μνημείου της πλατείας Γεωργίου Μόδη και στις 12:00 στην παρέλαση στη Λεωφόρο Μακεδονομάχων.

Μετά το πέρας των εκδηλώσεων ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη θα έχει συνάντηση με τον Μητροπολίτη Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας κ. Θεόκλητο, στο Μητροπολιτικό Μέγαρο.