Παρότι ο Τζέιμς Κόρντεν (James Corden) θα υποδυθεί έναν σεφ που ονομάζεται Τζέιμι στην επερχόμενη σειρά του Prime Video, «Mammals», ο ίδιος λέει ότι ο σεφ Τζέιμι Όλιβερ, δεν αποτέλεσε πηγή έμπνευσης γι’ αυτόν.

Σε συνέντευξή του στους Times, ο παρουσιαστής του Late Late Show είπε για τη νέα σειρά των έξι επεισοδίων ότι είναι μία «σκοτεινή κωμικοδραματική σειρά», η οποία θα κάνει πρεμιέρα στις 11 Νοεμβρίου. Το Mammals ακολουθεί τον χαρακτήρα του Κόρντεν «του οποίου ο κόσμος καταρρέει όταν ανακαλύπτει συγκλονιστικά μυστικά για την έγκυο σύζυγό του, Αμαντίν (Μελία Κρέιλινγκ [Melia Kreiling])». Η σειρά χρησιμοποιεί τον «μαγικό ρεαλισμό» και εκθέτει τις περίπλοκες καταστάσεις του γάμου και της πίστης.

Όταν ρωτήθηκε αν πηγή έμπνευσης για τον χαρακτήρα ήταν ο πραγματικός σεφ Τζέιμι Όλιβερ ο ηθοποιός το απέκλεισε λέγοντας: «Σας υπόσχομαι, ο Τζέιμι Όλιβερ δεν αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για τον ρόλο».

Μιλώντας στο People ο Κόρντεν είπε ότι για να υποδυθεί τον σεφ δεν πέρασε από εκπαίδευση σε κουζίνα. «Λοιπόν, στην πραγματικότητα, όχι γιατί αποτελεί ένα πολύ μικρό μέρος της σειράς», είπε. Και πρόσθεσε: «Είναι περισσότερο για το γεγονός ότι βρίσκεται ακριβώς σε ένα σημείο της ζωής του όπου όλα καταρρέουν».