Νέα εποχή για το ΚΕΠ της Τερψιθέας! Μεταφέρθηκε σε καινούργιο κτίριο -λίγα μέτρα πιο πάνω από το παλιό- με σύγχρονες υποδομές και άνετη πρόσβαση για πολίτες με κινητικά προβλήματα. Η πόλη μας διαθέτει πλέον τρία σύγχρονα ΚΕΠ (Γεννηματά 64, Διαδόχου Παύλου 42, Γούναρη 199) με άρτιες υποδομές και ευγενέστατους υπαλλήλους.

«Το ΚΕΠ είναι σημείο επαφής με τη δημόσια διοίκηση συνολικά και η Γλυφάδα μας πλέον, μετά από πολλή προσπάθεια και μεθοδική δουλειά, διαθέτει τρία καινούργια, απολύτως λειτουργικά και σύγχρονα, Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών», τονίζει ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου. Και προσθέτει: «Το νέο μας ΚΕΠ, που βλέπετε στις φωτογραφίες, εξυπηρετεί άμεσα και γρήγορα όλη την Τερψιθέα, όντας στην «καρδιά» της περιοχής (Γεννηματά & Πλαπούτα), σε ένα κεντρικό και εύκολα προσβάσιμο σημείο, που διαθέτει όλες τις απαραίτητες υποδομές για την εξυπηρέτηση των πολιτών με κινητικά προβλήματα.

image

Η μεταστέγαση και του ΚΕΠ στην Άνω Γλυφάδα ολοκληρώθηκε και η πόλη μας έχει πλέον όχι μόνο τρία Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών, αλλά είναι όλα σε χώρους σύγχρονους, διεθνών προδιαγραφών, με όλες τις ευκολίες και τις ανέσεις για τους πολίτες. Η ζωή μας στη Γλυφάδα συνεχίζει να αλλάζει με έργα». Τον συντονισμό των εργασιών είχε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Πόλης και Καθημερινότητας Γιάννης Σκαλτσάς, ο οποίος είναι και υπεύθυνος της Διεύθυνσης των ΚΕΠ Γλυφάδας.

image

image

image