Στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (Ε.Π.Ε.Β.Υ.Σ.) του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ) που υλοποιεί η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας,  η Κοινωνική Σύμπραξη Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας σε συνεργασία με τον Κοινωνικό Οργανισμό Δήμου Πατρέων (Κ.Ο.ΔΗ.Π.), διανέμουν τρόφιμα  (βόειο κρέας, τυρί ημίσκληρο, τυρί γραβιέρα ΠΟΠ, ακτινίδια, μήλα και μπανάνες) & είδη βασικής υλικής συνδρομής (οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες, σαμπουάν,  καθαριστικό γενικής χρήσεως, υγρό πιάτων, αφρόλουτρο, κρεμοσάπουνο) σε ωφελούμενους του ΤΕΒΑ.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαΐας, Χαράλαμπος Μπονάνος, δήλωσε σχετικά: «Το πρόγραμμα διανομής τροφίμων ΤΕΒΑ συνεχίζει να υποστηρίζει έμπρακτα τις ευπαθείς ομάδες , επιχειρώντας μ΄ αυτό τον τρόπο να «ανοίξουμε την ομπρέλα» της κοινωνικής αλληλεγγύης σε  νοικοκυριά που δυσκολεύονται να τα βγάλουν πέρα στην καθημερινότητά τους».

Για περισσότερες πληροφορίες οι ωφελούμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας pdeteba.gr στην κατηγορία Ανακοινώσεις/Νέα,  αλλά και να καλούν στην τηλεφωνική γραμμή ενημέρωσης για το πρόγραμμα ΤΕΒΑ 2611-100230 (Δευτέρα έως Παρασκευή, ώρες 9:00-17:00).

Οι δικαιούχοι για την παραλαβή των προϊόντων θα πρέπει οπωσδήποτε να προσκομίσουν:

  • Α.Μ.Κ.Α.
  • Αστυνομική Ταυτότητα

Σε περίπτωση αδυναμίας των δικαιούχων να παρευρεθούν απαιτείται εξουσιοδότηση σε τρίτο πρόσωπο.

Οι διανομές θα πραγματοποιηθούν τις εργάσιμες ημέρες (ώρα 09:00 π.μ. έως  13:30 μ.μ.), στο Λαϊκό Στέκι-Εστιατόριο του Δήμου Πατρέων, Εργατικές Κατοικίες Ταραμπούρα κατά το διάστημα  (Τρίτη 1/11/2022 έως Παρασκευή 11/11/2022). Οι ωφελούμενοι  θα ενημερωθούν  για την συγκεκριμένη  ημέρα και ώρα παραλαβής των Τροφίμων και ΒΥΣ  με γραπτό sms.

Παρακαλούνται, οι ωφελούμενοι που θα προσέλθουν για να παραλάβουν τα παραπάνω είδη να τηρούν τα μέτρα ατομικής προστασίας (μάσκες και αποστάσεις).