Ομιλίες και συναντήσεις είχε ο Χρίστος Δήμας με επιχειρηματικούς και τεχνολογικούς φορείς στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της έκθεσης Beyond.

Την πεποίθησή του πως οι νέες και οι νέοι της Ελλάδας πιστεύουν ολοένα και περισσότερο πώς μπορούν να εκπληρώσουν τα επαγγελματικά τους όνειρα και να είναι ανταγωνιστικοί διεθνώς από την Ελλάδα εξέφρασε από την Θεσσαλονίκη ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων και Βουλευτής Κορινθίας Χρίστος Δήμας.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, στέκεται και εσωτερικός χώρος

Ο κ. Δήμας ήταν κεντρικός ομιλητής στο δείπνο που οργάνωσε ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος και ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Βορείου Ελλάδος στο πλαίσιο του Technology Forum. Ο Υφυπουργός Ανάπτυξης μιλώντας στα αγγλικά απευθύνθηκε σε ξένους επενδυτές, θεσμικούς φορείς αλλά και σε ένα μεγάλο μέρος της κοινότητας των εξαγωγέων και των εταιριών πληροφορικής της Βορείου Ελλάδος.

Τι ανέφερε σε δηλώσεις του ο Χρίστος Δήμας

Λίγο νωρίτερα ο κ. Δήμας μίλησε στα εγκαίνια της διεθνούς εκθέσεως τεχνολογίας Beyond Expo, η οποία άνοιξε χθες τις πύλες της. Κεντρικό μήνυμα της έκθεσης είναι το «Get Future Ready», και συμμετέχουν επιχειρήσεις που καινοτομούν από την Ελλάδα και το εξωτερικό, νεοφυείς επιχειρήσεις, Ερευνητικά Κέντρα, Πανεπιστήμια, καθώς και οι Περιφέρειες και φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Μπορεί να είναι εικόνα 15 άτομα και άτομα που στέκονται

Ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Χρίστος Δήμας δήλωσε τα εξής: «Ο στόχος που έχουμε θέσει είναι να παρέχουμε στους ταλαντούχους νέους επιστήμονες και επιχειρηματίες τα απαραίτητα εργαλεία και εξειδικευμένα κίνητρα, ώστε να είναι περισσότερο ανταγωνιστικοί σε διεθνές επίπεδο από την Ελλάδα και να μπορέσουν να πραγματοποιήσουν τα επαγγελματικά τους όνειρά εδώ».

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και στέκεται