Κατάστημα πώλησης παγωτών στην Αριζόνα των ΗΠΑ κατέρριψε παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες επειδή προσφέρει 266 διαφορετικές γεύσεις μίλκσεϊκ.

Το Snow Cap, παγωτατζίδικο στην πόλη Σέλιγκμαν, επιχείρησε και κατάφερε να κατακτήσει το παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες για τις περισσότερες γεύσεις μίλκσεϊκ που έχουν παρουσιαστεί ποτέ.

Κριτής του οργανισμού Guiness World Records Ltd που πιστοποιεί τα ρεκόρ Γκίνες ήταν σε ετοιμότητα, καθώς οι ιδιοκτήτες του καταστήματος, η οικογένεια Ντελγκαντίγιο, έφτιαξε όλες τις γεύσεις μίλκσεϊκ του μενού σε περίπου 1 ώρα και 15 λεπτά.

Οι ασυνήθιστες γεύσεις που παρασκευάστηκαν ήταν φυστικοβούτυρο και ροδέλες κρεμμυδιού, μπανάνα και τσίλι και πορτοκάλι και μπιφτέκι ψαριού.

Επιθεωρητής φρόντισε να φτιάχνονται όλα τα ροφήματα σύμφωνα με τα πρότυπα υγιεινής.

Οι ιδιοκτήτες του «Snow Cap» είπαν ότι η επιχείρηση ανήκει στην οικογένειά τους εδώ και πολλά χρόνια. Το 1953, ο Χουάν Ντεγκαντίγιο άνοιξε το drive in κατάστημα παγωτών και ξεκίνησε με ένα ενδιαφέρον μενού που ήθελαν να δοκιμάσουν οι κάτοικοι της Αριζόνα.

Ο αδερφός του, Ανχέλ Ντεγκαντίγιο, γνωστός στους ντόπιους ως «Ο Κουρέας του Σέλιγκμαν», είναι σύμβολο της πόλης και ιδιοκτήτης τοπικού κουρείου.

Και οι δύο ήταν σύμβουλοι του Τζον Λάσιτερ, δημιουργού της ταινίας animation «Cars» (Αυτοκίνητα) όταν μελετούσε την ιστορία του θρυλικού αυτοκινητόδρομου των ΗΠΑ Route 66.