Η λειτουργία περιπτέρων της σε εξωτερικούς χώρους σε δυο κεντρικά σημεία της Θεσσαλονίκης: στην Πλατεία Αριστοτέλους και στον πεζόδρομο της Καλαμαριάς, ξεκινά ξανά για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια, η Νέα Δημοκρατία ενόψει της 86ης ΔΕΘ.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου της ΝΔ, «Τα βίντεο που προβάλλονται στις οθόνες στους χώρους των περιπτέρων προβάλλουν τη δράση του κόμματος, ενώ τα ενημερωτικά φυλλάδια που μοιράζονται, αναδεικνύουν το κυβερνητικό έργο. Κάθε πολίτης, σαρώνοντας τον κωδικό QR, που υπάρχει στα φυλλάδια μπορεί να ενημερωθεί αναλυτικά για το κυβερνητικό έργο της τελευταίας τριετίας, αλλά και για τις δεσμεύσεις της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας και του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη που έγιναν πράξη».

Στα εγκαίνια του περιπτέρου επί της Πλατείας Αριστοτέλους το πρωί της Παρασκευής, μεταξύ άλλων, συμμετείχαν ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Παύλος Μαρινάκης, ο γραμματέας Οργανωτικού Στέλιος Κονταδάκης, ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου Νίκος Ρωμανός, ο εκπρόσωπος Τύπου Τάσος Γαϊτάνης και ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ορφέας Γεωργίου. Η Οργάνωση της νεολαίας, από κοινού με τη Γραμματεία Ποιότητας Ζωής και Εθελοντισμού ΝΔ και την αρμόδια γραμματέα Πίστη Κρυσταλλίδου ενημερώνουν και εγγράφουν εθελοντές δότες μυελού των οστών στο χώρο του περιπτέρου, μια σημαντική πρωτοβουλία την οποία έχουν ξεκινήσει εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα.