Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν την Κυριακή ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση στον Ιερό Ναό Αποστόλου Ανδρέα στη Λεμεσό της Κύπρου.

Το ζευγάρι έκανε έναν γάμο υπερπαραγωγή με 2.000 καλεσμένους και την Έλλη Κοκκίνου να αναλαμβάνει τη διασκέδαση. Αμέσως μετά τον γάμο του με την Ιλάειρα Ζήση, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου έκανε την πρώτη του ανάρτηση στα social media κοινοποιώντας ένα βίντεο στο οποίο τον βλέπουμε να βγαίνει από την εκκλησία με την σύζυγό του, ενώ παράλληλα οι καλεσμένοι δεν σταματάνε στιγμή να τους πετάνε ρύζι. Σειρά είχε το απόγευμα της Δευτέρας η Ιλάειρα Ζήση.

Η ίδια επέλεξε επίσημες φωτογραφίες και κοινοποίησε αρχικά ένα στιγμιότυπο από τον γάμο τους, στο οποίο εκτός από τους νεόνυμφους, βλέπουμε και τα 17 παρανυφάκια τους.

«Στην πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μας σας ευχαριστούμε όλους που ήσασταν μαζί μας. Ευχαριστούμε όσους ήρθαν από Κύπρο , από Ελλάδα , από Αμερική , Αυστραλία , Βουλγαρία και όλους τους ανθρώπους που μας έβλεπαν από το σπίτι τους μέσα από τα στόρυ και τις δημοσιεύσεις. Μας στείλατε όλοι την θετική σας σκέψη και τις πιο όμορφες ευχές μέσα από την καρδιά σας . Η αγαπημένη μου ευχή ήταν «Ήταν ένας γάμος πλούσιος και δεν μιλάω για τα αγαθά , μιλώ για τα συναισθήματα . Να ζήσετε κορίτσι μου , ευτυχισμένοι και χαρούμενοι για πάντα .» Χαίρομαι που εισπράξατε αυτά τα συναισθήματα . Αληθινά , αγνά και παντοτινά . Ευχαριστώ επίσης και όσους δούλεψαν σκληρά για να έχουμε αυτό το υπέροχο αποτέλεσμα», έγραψε η Ιλάειρα Ζήση στη λεζάντα ευχαριστώντας τους καλεσμένους.

Στη συνέχεια δημοσίευσε άλλες τρεις φωτογραφίες από τη δεξίωση όπου βλέπουμε τον Μαυρίκιο Μαυρικίου να παίζει πιάνο και να τραγουδά στην αγαπημένη του και μετά τους δυο τους στον πρώτο επίσημο χορό.

Δείτε τις φωτογραφίες από τον γάμο του Μαυρίκιου Μαυρικίου και της Ιλάειρα Ζήση