Άμεσα συστήνεται  τεχνική ομάδα έργου για το νέο γήπεδο ποδοσφαίρου του Άρη, υπό τον συντονισμό του υφυπουργού Εσωτερικών, αρμόδιου για θέματα Μακεδονίας και Θράκης, Σταύρου Καλαφάτη, η οποία θα συνέλθει εντός των επόμενων ημερών.

“ Το ενδιαφέρον της κυβέρνησης για να αποκτήσει ο Άρης νέο σύγχρονο γήπεδο ευρωπαϊκών προδιαγραφών, όπως του αρμόζει, είναι αποδεδειγμένο. Μετά από μία σειρά τηλεδιασκέψεων με τη συμμετοχή υπουργών, βρισκόμαστε, πλέον, στο σημείο που στόχος μας είναι να θωρακίσουμε θεσμικά το όλο project. Γι΄ αυτό και προχωρούμε, με προσεκτικά βήματα”, δήλωσε ο  Καλαφάτης, αμέσως μετά την τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε για το νέο γήπεδο.

Πρόσθεσε ότι “ ιδιαίτερα σημαντική είναι η ομόθυμη στήριξη του εγχειρήματος από τους εμπλεκόμενους φορείς, την Τοπική Αυτοδιοίκηση Α΄ και Β΄ Βαθμού, δηλαδή την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και τους Δήμους Θεσσαλονίκης και Πυλαίας – Χορτιάτη, όπως προέκυψε και κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης που έγινε σε εξαιρετικό κλίμα”.

“ Στην Κυβέρνηση ακολουθούμε τις σαφείς οδηγίες του Πρωθυπουργού, κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, για τη στήριξη αναπτυξιακών πρωτοβουλιών, όπως είναι και η δημιουργία σύγχρονων αθλητικών εγκαταστάσεων”, υπογράμμισε.