«Ανέλαβα την πιο αθώα κατηγορούμενη στην Ελλάδα», δηλώνει ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας, αναφερόμενος στη Ρούλα Πισπιρίγκου.

Μάλιστα, μιλώντας στο flamis τόνισε πως «έχει αηδιάσει» με όσα έγιναν σε βάρος της 34χρονης μητέρας των 3 κοριτσιών. Ο κ. Κούγιας είπε πως μετά το χειρουργείο που έκανε είχε τον χρόνο και διάβασε όλη την δικογραφία. Ανέφερε επίσης πως εδώ και 3 μήνες συζητά με μέλη της οικογένειας Πισπιρίγκου, όμως αν δεν διάβαζε την δικογραφία και τα στοιχεία που υπήρχαν, δεν θα μπορούσε να απαντήσει θετικά.

Υπενθυμίζεται ότι χθες έγινε γνωστό ότι την υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου αναλαμβάνει ο γνωστός ποινικολόγος, Αλέξης Κούγιας.
Η Πισπιρίγκου κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση των τριών παιδιών της. Της 3,5 ετών Μαλένας, της 6 μηνών Ίριδας και της 9χρονης Τζωρτζίνας. Πρόκειται για την πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, στην οποία οι έρευνες των Αρχών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Στο Θριάσιο η Ρούλα Πισπιρίγκου

Το βράδυ της Τετάρτης, η Ρούλα Πισπιρίγκου μεταφέρθηκε από τον Κορυδαλλό στο Θριάσιο Νοσοκομείο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η Ρούλα Πισπιρίγκου αισθάνθηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας έντονη αδιαθεσία και για το λόγο αυτό αποφασίστηκε η μεταφορά της σε νοσοκομείο που εφημέρευε συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης.