Για σεξουαλική παρενόχληση της 20χρονης κόρης της συντρόφου του κατηγορείται ένας 40χρονος Πακιστανός στην Κάλυμνο, ο οποίος συνελήφθη από την Αστυνομία.

Ο 40χρονος βρέθηκε στα χέρια των αρχών μετά από μήνυση που υπέβαλε εις βάρος του την περασμένη Δευτέρα 22 Αυγούστου η 20χρονη Ελληνίδα, για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Σύμφωνα με τη «Δημοκρατική», όλα συνέβησαν στη Σκάλα Καλύμνου μία ημέρα πριν, την περασμένη Κυριακή, το μεσημέρι. Ο 40χρονος εντοπίστηκε το μεσημέρι της 22ας Αυγούστου και όπως προέκυψε πλησίασε την 20χρονη και με ασελγείς προτάσεις και χειρονομίες επιχείρησε να την παρασύρει σε γενετήσια πράξη, ενώ από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι διέμενε παράνομα στην χώρα.

Σύντροφος της μητέρας της 20χρονης ο συλληφθείς

Ο 40χρονος είναι σύντροφος επί 10ετία της μητέρας της φερόμενης ως θύματος, η οποία υποστηρίζει ότι τον είχε δει να την κοιτάζει περίεργα αλλά δεν είχε δώσει σημασία.

Την Κυριακή, ενώ βρίσκονταν στην οικία της μητέρα της, ο 40χρονος πλησίασε την 20χρονη και της είπε ότι ζηλεύει και δεν θέλει να την ακουμπάει άλλος και εκείνη αντέδρασε λέγοντας του να «κάτσει καλά» γιατί η μητέρα της τον αγαπάει.

Νόμιζε πως θα την βίαζε

Έφυγε από την οικία για να αγοράσει καφέ για μια γειτόνισσα και άρχισε, όπως είπε να την κυνηγάει, γύρω γύρω από ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο. Το απόγευμα πέρασε από την οικία ένας φίλος της και συνομιλούσαν και όταν τον είδε ο Πακιστανός αντέδρασε με αποτέλεσμα να φύγει και ακολούθως άρχισε να της εξομολογείται εκ νέου ότι δεν θέλει να την ακουμπούν άλλοι άνδρες, ενώ το ίδιο έπραξε όταν την πήρε τηλέφωνο ένας φίλος της.

Υπήρξαν κι άλλα περιστατικά με τον 40χρονο να γίνεται φορτικός και προσβλητικός, ενώ η μητέρα της 20χρονης, ενώ δεν της είχε πει οτιδήποτε, έμαθε τι είχε συμβεί από την αδελφή της. Έφυγε από την οικία της και πήγε στην οικία του αδελφού της ενώ όπως κατέθεσε στους αστυνομικούς νόμιζε ότι ο 40χρονος θα την βίαζε. Ο ίδιος αρνείται τα καταγγελλόμενα και υποστηρίζει ότι η 20χρονη θέλει να τον χωρίσει από την μητέρα της.