Συνελήφθη 26χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό μίας 24χρονης Βρετανίδας τουρίστριας στη Βόνιτσα Αιτωλοακαρνανίας, προχθές, το Σάββατο.

Οπως αναφέρουν πληροφορίες του agriniopress.gr, τον βιασμό της από έναν 26χρονο Έλληνα κατήγγειλε μια νεαρή Βρετανίδα τουρίστρια στην Πάλαιρο του δήμου Ακτίου Βόνιτσας, στην Αιτωλοακαρνανία, προκαλώντας κινητοποίηση των αστυνομικών του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος, η οποία κατέληξε στη σύλληψη του φερόμενου ως δράστη.

Συγκεκριμένα, συνελήφθη, το μεσημέρι του Σαββάτου, σε περιοχή του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ακτίου Βόνιτσας, ένας 26χρονος ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου, σχηματίσθηκε, κακουργηματικού χαρακτήρα, δικογραφία για βιασμό.

Ειδικότερα, σύμφωνα με καταγγελία αλλοδαπής γυναίκας και συγκεκριμένα Αγγλίδας τουρίστριας, 24 ετών, ο κατηγορούμενος την Παρασκευή τα ξημερώματα, με την άσκηση σωματικής βίας, την εξανάγκασε σε γενετήσια πράξη, κοντά σε μπαρ, στην περιοχή της Παλαίρου.

Στον Εισαγγελέας ο 24χρονος στην Αιτωλοακαρνανία

Για τη διερεύνηση του περιστατικού, κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Ακτίου Βόνιτσας, οι οποίοι στο πλαίσιο αναζητήσεων εντόπισαν τον κατηγορούμενο σε περιοχή του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας και τον συνέλαβαν.

Σύμφωνα με το agriniopress.gr, ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λευκάδας. Στην 24χρονη που έκανε την καταγγελία, θα γίνει ιατροδικαστική εξέταση.